Event, Champions League: AS Monaco – Juventus

AS Monaco - Juventus

„Am obtinut un mic avantaj dupa un meci bun. La retur trebuie sa marcam pentru a continua visul nostru” – este mesajul publicat de Max Allegri pe contul sau de Twitter imediat dupa mansa tur din sferturile de finala, castigata de Juventus cu scorul de 1-0 contra celor de la AS Monaco, gratie unui gol marcat de Arturo Vidal. Un mesaj scurt si concret, dar care devine un slogan pentru meciul de miercuri seara de la Monaco (ora 21:45).

O calificare in semifinalele UEFA Champions League, care lipseste din 2003, ar fi in sine suficienta pentru a incununa un sezon extraordinar pentru Juventus, alaturi de titlul cu numarul 33 si o finala de Cupa Italiei ce urmeaza sa fie disputata. Dincolo de aspectul financiar si cota de imagine rezultata din prezenta printre cele mai bune patru cluburi ale Europei, Juventus ar castiga mai ales convingerea in propriile forte si increderea unei echipe care recapata un caracter european tipic italian: poate inca inferioara valoric formatiilor de top din Europa, dar o echipa disciplinata tactica, capabila sa sufere si sa lupte cu propriile arme indiferent de numele adversarului. Insa pentru a putea trece prin emotiile unei semifinale atat de mult asteptate, Juventus trebuie sa rezolve mansa retur din Franta cu inteligenta, rabdare si pragmatism, impotriva unei formatii care a demonstrat in meciul de la Torino ca poate fi foarte periculoasa pe contraatac.

Miercuri seara ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie), pentru a ne incuraja si sustine favoritii in drumul catre o calificare istorica!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/831739586919018/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *