Event, Champions League: Borussia Dortmund – Juventus

Borussia Dortmund - Juventus

18 martie este data pe care toti fanii lui Juventus au notat-o de multa vreme in calendar, ziua asteptata inca de la tragerea la sorti pentru faza optimilor de finala din Champions League. Daca titlul in Serie A este deja o afacere acontata de formatia bianconero, gloria europeana ramane visul atat de mult dorit si mai ales necesar pentru un club care trebuie sa isi recapete statutul si pe plan extern.

Iar primul pas poate fi facut pe Signal-Iduna-Park din Dortmund, impotriva unei echipe care evoca amintiri contradictorii pentru suporterii torinezi. Dincolo de dorinta de revansa pentru o finala de trista amintire, Juventus trebuie sa obtina o calificare esentiala mai ales pentru viitorul echipei, atat din punct de vedere financiar cat si al imaginii pe plan european. Un parcurs impunator in Champions League lipseste de mult prea multa vreme, astfel ca duelul din Germania reprezinta un prim pas decisiv in procesul de crestere al echipei torineze.

La meciul cu Borussia Dortmund Juventus va fi sprijinita de peste 5000 de suflete bianconero, care cu siguranta isi vor face simtita prezenta ca intotdeauna. Noi vom fi alaturi de ei de aici, din Bucuresti (barul Sport Spirit) si din toata tara, pregatiti sa sarbatorim impreuna o calificare memorabila!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/441867845966703/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *