Event, etapa a-27-a: Palermo – Juventus

Palermo - Juventus

In primul meci al etapei cu numarul 27 din Serie A, Juventus se deplaseaza pe stadionul Renzo Barbera pentru meciul contra celor de la Palermo (sambata, ora 19:00), ultimul inainte de duelul decisiv cu Borussia Dortmund, programat la mijlocul saptamanii viitoare, in mansa retur a optimilor Champions League.

Drumul catre titlul 33 continua cu o partida impotriva unei echipe care mai ales pe teren propriu s-a dovedit o formatie solida de-a lungul acestui sezon, cu un parcurs mai mult decat decent in fata propriilor suporteri: 7 victorii, 5 egaluri si o singura infrangere. Avansul linistitor de puncte in fruntea clasamentului pare sa indrepte mai mult atentia catre apropiata confruntare din Champions League, insa echipa lui Massimiliano Allegri are datoria de a onora meciul de pe Renzo Barbera, dincolo de contextul favorabil din campionat, de situatia oamenilor indisponibili si de eventuali jucatori menajati inainte de meciul din Germania.

Pentru un fundas care a incheiat prematur sezonul (Martin Caceres, operat la glezna in cursul saptamanii), exista si o revenire importanta si imbucuratoare: Andrea Barzagli a bifat primele sale minute in finalul partidei cu Sassuolo si poate fi un jucator decisiv pentru ultima parte a stagiunii. La mijloc vor lipsi cu siguranta Paul Pogba (suspendat) si Andrea Pirlo (accidentat), astfel ca Stefano Sturaro ar putea debuta in tricoul bianconero. Palermo se va putea baza pe cei mai importanti oameni din atac, tinerii Franco Vazquez si Paulo Dybala, care au stat la baza rezultatelor bune inregistrate de sicilieni.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Caragea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/1534641073465018/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *