Event, Champions League: Juventus – Borussia Monchengladbach

Juventus - Borussia Monchengladbach

Un succes in meciul de pe teren propriu cu Borussia Monchengladbach (miercuri, de la ora 21:45), pentru a avea certitudinea calificarii in optimile de finala din UEFA Champions League, care sa permita apoi o concentrare exclusiva pe parcursul din campionat, unde Juventus trebuie sa lege o serie lunga de victorii pentru a reveni in lupta la titlu. Acesta este obiectivul campioanei Italiei pe termen scurt, insa partida de la Torino cu formatia germana nu va fi cu siguranta una facila si va trebui abordata cu atitudinea si determinarea potrivita.

Borussia Monchengladbach are patru victorii consecutive in campionat dupa plecarea antrenorului Lucien Favre, iar acum isi joaca ultima sansa de a ramane in lupta pentru calificarea in fazele eliminatorii din Champions League, dintr-o grupa dificila din care mai fac parte detinatoarea UEFA Europa League, FC Sevilla, si vicecampioana Angliei, Manchester City. Echipe invinse de Juventus in primele doua meciuri din grupa D, in asteptarea unui nou succes care sa apropie formatia lui Massimiliano Allegri de primavara europeana si sa ofere astfel posibilitatea de a indrepta atentia pe partidele din campionat.

Lista jucatorilor accidentati ii mai cuprinde doar pe Stephan Lichtsteiner si Martin Caceres, astfel ca de acum Allegri se poate baza pe un lot amplu, care trebuie gestionat cat mai bine avand in vedere cele sase meciuri programate a se desfasura in urmatoarele trei saptamani.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie) din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/918400898247393/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *