JUVE, EU VREAU MAI MULT!

JUVENTUS ajax UCL 1996
JUVENTUS ajax UCL 1996

 

Au trecut 4 zile de cand am fost eliminati din cea mai spectaculoasa competitie de pe Pamant. Si totusi parca gustul amar nu trece. Nu vrea sa dispara si nu va disparea asa de usor.

Este o competitie pe care eu ca Juventin o IURASC! Da.
O Iubesc pentru ca iti ofera cel mai frumos sentiment in calitate de suporter, ca microbist, dar…
O Urasc pentru ca eu in calitate de Juventin am trait cele mai crunte dezamagiri in aceasta competitie si doar odata am avut placerea sa ma bucur. Dar a trecut o eternitate de atunci.

Este un blestem sa fii Juventin in aceasta competitie. De la prima cupa castigata cu „sange” si la ultima castigata la loviturile de departajare traiesc an de an un Cosmar. Cosmarul UCL.

Sa fii Juventin an de an traiesti sentimente contradictorii, cu victorii si campionate castigate urmate apoi de eliminari in UCL. Unele explicabile, altele mai putin explicabile.

Dar… sa revenim in prezent.

Eliminarea aceasta are mai multi vinovati pe care as vrea sa ii enumar:

Clubul Juventus. Prin lipsa de atitudine in fata unei mari nedreptati, in fata unui eveniment de aceasta natura, in fata unei situatii de acest fel, societatea/clubul Juventus trebuia sa aibe puterea sa spuna NU! Un club de fotbal stim cu totii este puternic nu doar prin prisma jcuatorilor si antrenorului ci si prin prisma masurilor sau in cazul de fata a non-masurilor luate. Am pierdut aceasta calificare si din cauza conducatorilor Clubului Juventus.

Mister. Conte este si el unul dintre vinovatii acestei necalificari, si asta prin prisma lipsei de experiente si a incapatanarii excesive. Lipsa de experienta nu i se poate imputa dar folosirea unui modul de joc care nu este unul European, prin prisma fotbalului practicat de toate celelalte echipe calificate, este ceea ce putem sa ii imputam bravului nostru Mister. Nu poti sa schimbi fotbalul european sau sa te impui in el cu un modul de joc care nu are ca si caracteristica VITEZA si CREATIVITATEA. Mister trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acest modul este unul sortit esecului in Competitia Europeana.

Jucatorii. Nu putem uita cum in primele 2 meciuri ale acestei grupe, unii jucatori au facut niste greseli care ne-au costat calificarea. Cu 4 puncte in plus din primele doua meciuri, ultma partida nu mai era decat un meci in noroi si nimic mai mult.

UEFA. Nu poti ca intr-o competitie care genereaza venituri demne de orice stat puternic din UE, sa permiti ca astfel de lucruri sa se intample. Nu poti sa pui sanatatea jucatorilor si calificarea in mana destinului, pentru ca nu esti in stare sa gazduiesti un meci de o asemenea importanta. Noua Juventinilor nu ne ramane decat sa zambim amar la decizia de zilele trecute care spune ca daca un club nu poate sa gazduiasaca un meci in UCL va pierde cu 3-0. tardiv Domnilor nu credeti?

SOLUTIA?

Revin la Titlul acestui articol: EU VREAU MAI MULT!

Vreau mai mult pentru ca Juventus nu este un club de mana a doua, nu este un club care vine dupa 2 locuri 7 si nu este un club in reconstructie an de an.

Vreau mai mult pentru ca uitandu-ma la echipele care s-au calificat imi creste tensiunea. Pentru ca doar cateva au ceva in plus fata de noi, ca jucatori si ca nivel de joc exprimat. Putine. Poate doar 3-4.

Imi doresc sa nu mai aud ca Juventus se lupta pentru locul 2.
Imi doresc sa nu mai aud ca venim dupa 2 locuri 7.
Imi doresc ca in primul rand Clubul Juventus si toti cei care fac parte din el sa inteleaga ca Juventus nu este un club de mana a doua pe scena Fotbalui European!
Pentru cei care nu pot si nu vor sa inteleaga asta ar fi bine sa isi gaseasca de lucru!

PRIMUL PAS ESTE CA NOI SA CREDEM CU ADEVARAT CA PUTEM SA CASTIGAM IMPOTRIVA ORICARUI ADVERSAR! Si nu doar in Italia.

A fii Juventin inseamna sa Castigi! MEREU! Indiferent de adversar! MEREU!

Vincere non è importante,è l’unica cosa che conta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 gânduri despre “JUVE, EU VREAU MAI MULT!”