Event, etapa a-18-a: Napoli – Juventus

Napoli - Juventus

Campionatul nu s-a reluat in imprejurari favorabile pentru Juventus, care dupa ce a asistat la victoria controversata a Romei cu Udinese, a irosit alte doua puncte importante in lupta pentru titlu la capatul unei remize in meciul cu Inter. O noua confruntare care lasa numeroase regrete in randul formatiei bianconero, avand in vedere faptul ca Juventus a deschis inca o data scorul extrem de rapid, dar nu a reusit sa gestioneze avantajul, la fel precum in partidele recente cu Sampdoria si Napoli.

Penultima etapa a turului programeaza un nou duel cu Napoli (duminica, ora 21:45), intr-un meci care trebuie sa arate acea dorinta de revansa nascuta inevitabil dupa deznodamantul incredibil si mai ales absurd din Supercupa Italiei. Un esec dificil de uitat pentru jucatorii lui Juventus, care s-au vazut egalati pe finalul prelungirilor, iar apoi au trecut in doua randuri pe langa castigarea trofeului, ratand executii decisive la loviturile de departajare.

Tevez si colegii sai trebuie sa demonstreze acum personalitate, spirit de echipa si o buna conditie fizica pentru a evita greselile repetate in a doua parte a ultimelor meciuri, inainte de o partida pe care Juventus ar putea sa o inceapa de pe locul secund, daca Roma se va castiga derby-ul cu Lazio. Totul fara a uita ca San Paolo ramane tabu pentru Juve, un stadion unde torinezii nu s-au mai impus din septembrie 2000 (de atunci noua meciuri consecutive in care Napoli a reusit sa paraseasca terenul neinvinsa, cu cinci victorii si patru egaluri).

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/830273123685935/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *