Concurs: Ce inseamna Juventus pentru tine?

Ioan Couti - 2
De curand, am organizat primul nostru concurs, intitulat „Ce inseamna Juventus pentru tine?”.  Am avut parte de o participare foarte buna, raspunsuri entuziasmante din care, cu greu s-a putut alege un castigator. Mai pe scurt, drept de participare au avut toti membrii grupului nostru de facebook, iar „proba” a reprezentat raspunsul la intrebarea „Ce inseamna Juventus pentru tine?”.  Raspunsuri multe, entuziaste, cu o foarte mare incarcatura sentimentala. De aceea, si juriului i-a fost extrem de greu sa aleaga un castigator. Dar, in cele din urma, Ioan Couti a fost ales cu raspunsul:

„La Heysel aveau loc evenimente majore: murisera suporteri nevinovati, ai unei echipe ce ajungea PRIMA in ISTORIE ce cucerea TOT. A fost zuduita lumea! Istoria era scrisa. Fotbalul ca sport putea fi inchis definitiv. Unda de soc ma lovise napraznic si definitiv, murise “lipsa grijilor” dar se nastea modul de a vedea lucrurile, limitele si modul de a trai, de a simti. Raul si binele erau ALB si NEGRU. Dupa zece ani de glorie scrisa, de glorii recunoscute si nerecunoscute dar certe, a revenit Haysel-ul cu latura sa tragica. ALBUL SI NEGRUL erau acoperite de umbra barelor de judecata NEDREAPTA, aidoma a celor inchisi pe nedrept. MARTIRIUL face parte din istorie. Juventinul nascut in “inchisoare” are ceva aparte fata de noi cei impliniti. A fi juventin nu se probeaza precum credinta lui Avraam. SPIRITO JUVE nu e conditionat de renuntarea la dragostea de parinte/fiu sau de juramantul casatoriei. Sunt planuri diferite prin care omul se implineste. Ce reprezinta JUVENTUS e scris in IMN iar ce reprezentam noi se gaseste in sufletul fiecaruia. FAMILIA juventina e intangibila! Important e ca noi ne oferim sufletul si trairile unul altuia pentru a ne hrani existenta. Salutul nostru, “Forza Juve!”, cladit in trecut reprezinta sursa noastra prezenta si viitoare.”

Ioan Couti - 1

Dorim prin aceasta cale sa-l felicitam pe Ioan Couti si sa multumim tuturor celor care au participat la concurs, cat si ca juriului si in acelasi timp venim cu promisiunea ca vom mai organiza astfel de evenimente in viitor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 gânduri despre “Concurs: Ce inseamna Juventus pentru tine?”