Accidentări: va fi Vucinic apt? Sau „inadaptatul” Llorente va primi o sansa?

Vucinic-hands-up
Iată ce a scris La Gazzetta dello Sport cu privire la accidentarea lui Mirko Vucinic:.

„Atacantul echipei Juventus a revenit la Torino, în după-amiaza târzie de ieri și a fost imediat vizitat de către echipa medicală a echipei Juventus. Răspunsul a fost încurajator și a confirmat, de asemenea, senzatiile pozitive ale jucătorului, care ieri dimineață a început să se simtă mai bine.

Genunchiul Stâng  a lui Vucinic s-a umflat la foarte scurt timp după lovitura care l-a forțat să iasa de pe teren în timpul jocului de vineri seara între Muntenegru și Polonia. Sâmbătă pe site-ul lui Juventus a fost publicat pentru prima dată un buletin suficient de liniștitor care a vorbit despre o vânătaie normală care urma apoi a fi evaluata, în următoarele zile. Dar umflarea genunchiului a generat o preocupare inevitabila.

Acum Vucinic începe terapia și zi dupa zi va fi evaluată starea lui. Este greu acum să se faca un scenariu-caz, dar este clar că Antonio Conte nu isi va supune Jucătorul la nici un risc  pentru ca meciul cu Inter este doar al treilea a sezonului, câteva zile mai târziu va exista un debut de sezon în Liga Campionilor la Copenhaga, care între cupă și meciurile de la mijlocul săptămânii ale Serie A Juventus este pe cale să înceapă un ciclu de 7 meciuri in 23 zile, „

Oare Fernando Llorente considerat de catre intreaga presa un „INADAPTAT” la schemele lui Conte si la noua realitate Serie A, va primi o sansa?

Care sunt parerile voastre?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 gânduri despre “Accidentări: va fi Vucinic apt? Sau „inadaptatul” Llorente va primi o sansa?”