Event: Fiorentina – vs Campioni d’Italia

Fiorentina - Juventus

Juventus se pregateste de deplasarea pe Artemio Franchi din Firenze, un stadion unde de-a lungul timpului torinezii au avut parte de multe meciuri dificile, indiferent de forma sau situatia traversata de Fiorentina. In ciuda parcursului bun din aceasta prima parte a stagiunii, echipa lui Massimiliano Allegri pastreaza doar trei puncte avans in fruntea clasamentului, avand in vedere ritmul impus de Roma, care in aceasta etapa are aparent o misiune facila pe teren propriu contra celor de la Sassuolo. Un succes pe Artemio Franchi devine astfel cu atat mai important.

Tehnicianul italian pare intentionat sa menajeze unii jucatori in vederea confruntarii de marti din Champions League, cu Pereyra si Morata in locul lui Marchisio si Llorente. Problemele mai mari raman in defensiva, unde Allegri nu se poate baza nici pe Stephan Lichtsteiner (suspendat), dar il recupereaza pe Simone Padoin, revenit la randul sau dupa o suspendare de o etapa.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

 

https://www.facebook.com/events/1512417212370276/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Event: Fiorentina – vs Campioni d’Italia”