Juventus tot mai activa pe piata transferurilor!

 Juventus-Football-Club-HeadQuarter

     Dupa ce si-a asigurat serviciile lui Miralem Pjanic, starul rivalilor de la AS Roma, Juventus ramane foarte concentrata pe „mercatoul” estival. Tinta principala a „Batranei Doamne” ramane revolutionarea liniei mediane. Plusul de calitate si imaginatie adus de bosniacul ex-Roma nu reprezinta decat un prim aspect pozitiv al planului imaginat de Marotta si Paratic. Foarte importanta va fi evolutia negocierilor in ceea ce priveste 3 actuali componenti ai lotului: Hernanes, Pereyra, Lemina. In cazul brazilianului situatia este mai dificila pentru ca acesta nu agreeaza destinatii exotice de tip oriental (China sau Qatar). Cedarea sa este obligatorie insa, avand in vedere evolutia sa si cele 9.5 milioane pe care clubul le plateste anual pentru jucator intre amortizare, salariu si bonusuri. Pentru Lemina exista interesul a doua cluburi din Premier League si oferte ferme sosite in Corso Galileo Ferraris. Juventus este tentata sa accepte una dintre oferte si sa isi asigure astfel o plusvalenta binevenita. Tot din Premier League (aparent West Ham si Southampton) exista interes pentru argentinianul Pereyra, jucator cu un inceput promitator anul trecut, dar umbrit vizibil de accidentarile din sezonul abia incheiat.

      In conditiile in care starul Paul Pogba ramane la echipa si se confirma plecarea lui Alvaro Morata, Juventus a trasat deja tintele pentru viitor. Ramane inca deschisa pista ce duce la Mascherano (sanse mici totusi datorita pozitiei Barcelonei), insa noul nume dorit de piemontezi vine tot din La Liga, mai precis de la multipla castigatoare a Europa League, Sevilla. Nimeni altul decat Grzegorz Krychowiak, 26 de ani, mijlocasul inchizator al andaluzilor si titular al Nationalei Poloniei la Euro 2016. Acesta ar completa perfect defensiv o linie mediana in care evolueaza atat Sami Khedira, Stefano Sturaro, cat si Claudio Marchisio (revenit din iarna probabil). Jucator puternic, disciplinat tactic, cu experienta europeana. Tipologia ce ar putea fi utilizata atat in 3-5-2 cat si intr-un 4-3-1-2 dorit de Allegri. De asemenea se vorbeste si despre interesul pt kenyanul Victor Wanyama, mijlocas inchizator al lui Southampton, probabil ca un back-up in cazul care Sevilla cere o suma mult prea mare pt polonez.

grzegorz-krychowiak

     O stire de ultima ora anunta ca Max Allegri a indicat conducerii atacantul dorit in conditiile unui nou refuz ferm al lui Domenico Berardi. Acesta este coechipierul calabrezului, italo-germanul Nicola Sansone, jucator care va implini 25 de ani pe 10 Septembrie. Varful crescut la academia lui Bayern are calitati reale de finalizare si progresie rapida in conditii de spatiu, cele 25 de reusite in Serie A reprezentand o cifra importanta. Daca nu vor aparea alte oportunitati de transfer se pare ca Sansone se va alatura fostului coechipier, Simone Zaza.

Sansone

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *