Expertii britanici au gasit solutia: DEMISIA ALLEGRI!

Allegri

  Traditia impune ca dupa un rezultat mai putin agreabil “specialisti” de diverse nationalitati (cu precadere italiana) sa se intreaca in a distribui vina in mod “echitabil”. De obicei de vina sunt antrenorul, antrenorul sau uneori chiar si antrenorul, insa aceasta regula e valabila doar daca antrenorul se numeste Allegri. Pentru nume cu sonoritate aristocrata (ex. Baronio) evident nu se aplica regula. Ce bine e sa fi aristocrat! Pentru a sustine acest trend virulent, a deveni si noi “specialisti” si a incuraja exprimarea tuturor frustrarilor ejaculate inapt, iata cateva motive pentru care Allegri ar trebui sa demisioneze:

 1. Pentru ca Lazio a avut posesie mai mare la ultimul meci de Serie A. E inadmisibil asa ceva, doar nu suntem o provinciala sa castigam pe contre cu un singur sut pe poarta!
 2. Pentru ca am avut posesie superioara Sevillei si totusi am pierdut. Pai unde e spiritual pragmatic al echipei italiene? E inadmisibil sa ai 8 suturi pe poarta si sa nu marchezi! Clar Allegri nu antreneaza bine atacantii astfel incat sa le indice calea catre gol din…6-7 metri!
 3. Pentru ca Morata nu joaca mai mult, joaca pe alta pozitie sau cand joaca nu joaca “la adevarata sa valoare”. Pentru ca Morata rateaza, alearga cu privirea in pamant sau nu respecta indicatiile tactice. Pentru toate acestea numai el, Allegri, e de vina. Spaniolul e doar deprimat, emotiv si suferind. In general Morata nu este responsabil de nimic. Daca ar urma exemplul lui Caceres si ar avaria masini probabil ca politia l-ar chema la audieri tot pe Allegri.
 4. Pentru ca nu a jucat cu Dybala de la inceput alaturi de Mandzukic (de care e nevoie pentru experienta), ceea ce insemna sa renunte la Morata, ceea ce nu e ok!
 5. Pentru ca foloseste sistemul 3-5-2 in Europa si e antrenor slab calificandu-se de pe locul 2, spre deosebire de predecesor care utiliza tot 3-5-2, nu se califica, dar era antrenor bun!Allegri 2
 6. Pentru ca a folosit 4-3-1-2 in Europa in alte meciuri si nu poti utiliza acest sistem fara un trequartista valoros (si aici e tot vina lui ca nu l-a convins pe Marotta sa aduca unul bun). Solutia este doar un 3-5-2, evident! Sau un 4-3-3, dar si atunci ar fi tot vina lui ca Morata joaca in banda, e deprimat si d-aia nu marcheaza.
 7. Pentru ca Morata in general! Si pentru ca Sandro in particular.
 8. Pentru ca foloseste “puttana maiala” in loc de mult mai aristocratul “agghiacciande”.
 9. Pentru ca se apara in loc sa atace si ataca in loc sa se apere. Asta e valabil in orice partida, indiferent de scor, adversar sau moment al jocului. Practic nu ai cum sa dai gres!Allegri 4
 10. Pentru ca Martin Caceres se accidenteaza mereu…la Nationala.
 11. Pentru ca nici pana azi nu si-a cerut scuze public pentru perioada de ratacire in care a antrenat pe Milan si nici nu recunoaste ca nu era gol la Muntari.
 12. Pentru ca nu e mai dur cu jucatorii, dar e prea dur cu Morata (promit ca e ultima cu spaniolul).
 13. Pentru ca echipa nu are o idee de joc, dar rateaza misterios cele mai multe ocazii dintre toate ligile de top europene in debutul sezonului.
 14. Pentru ca nu se plange niciodata de transferuri si nu face presiuni pe conducere ca un “lider adevarat”. Asa ajunge sa evolueze cu Padoin regista! Pai nu e vina lui?
 15. Pentru ca nu pupa crucifixe, rozarii, statuete, portrete cu Padre Pio. Astfel instraineaza echipa de ajutorul divin atat de esential in strategia de joc. Dar ce pretentii sa ai de la un “discipol al diavolului…rossonero”?
 16. Pentru ca a reusit 6 calificari la rand din grupe dupa 6 meciuri in 6 ani diferiti! Mai e ceva de adaugat?                                                                Max Evilus
 17. Pentru ca in calitate de jucator al lui Cagliari a marcat impotriva lui Juventus acum 20 de ani si s-a bucurat.
 18. Pentru ca tanar fiind avea in camera poster cu Platini, dar nu si cu Morata (da, stiu, am mintit).
 19. Pentru ca mereu castiga cu echipa altuia dar pierde cu echipa lui.
 20. Pentru ca am gasit 20 de motive ca sa demisioneze.

Pe aceasta cale ii prezentam lui Max Allegri un ultimatum! Daca in 24 h nu isi prezinta demisia il vom deferi Justitiei si va plati pentru “crime impotriva fotbalului”. Pedeapsa poate fi de 10 luni suspendare , 4 dupa “patteggiamento”. Dar asta numai daca esti aristocrat si ulterior te dai cu Federatia! Nu-i asa, Baronio?

Allegri 3

P.S. Acest text este un pamflet. Orice asemanare cu persoane reale e imposibila! Nimeni nu rateaza cu poarta goala din 6-7 metri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 gânduri despre “Expertii britanici au gasit solutia: DEMISIA ALLEGRI!”