Fara zi de pauza la Vinovo

Datorita faptului ca programul incarcat nu permite o pauza de odihna, astazi, in prima dupa semiesecul din partida de Cupa cu Lazio, Antonio Conte si-a adunat elevii la Vinovo pentru primul antrenament dinaintea etapei de campionat cu Genoa. Meci ce se va disputa sambata 21:45, ora Romaniei.

Antonio Conte a comadnat pentru astazi antrenament de refacere separat pentru cei care au evoluat ieri si normal fizic pentru restul jucatorilor. Pentru maine fiind programat un antrenament dupa-amiaza. Sedina de pregatire de maine se va axa pe tactica de abordare a meciului impotriva Grifonului.

Personalul medical a rasuflat usurat in cazul situatiei lui Bonucci, unde initial mai toti erau ingrijorati dupa ce acesta a parasit partida de ieri, cerand schimbare inainte de terminarea primei reprizei. Starea lui Bonucci fiind stabila, el acuzand doar o lovitura ce nu va lasa urmari, urmand a fi la dispoztia lui Conte pentru sambata. Tot o veste buna din partea stafului medical vine si in cazul lui Andrea Pirlo, acesta fiind recuperat 100%.

 

Fino alla Fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Fara zi de pauza la Vinovo”