Juve, Marotta sub examen?

Va fi omul verii, chiar mai mult decât Jovetic sau Higuain. Giuseppe Marotta,  directorul general al  lui Juventus, are toți ochii pe el: ai lui Agnelli, ai lui Conte și a poporului Juventin care așteaptă o achiziție importanta pentru a face saltul de calitate. Sa faci mercato nu este cel mai ușor loc de muncă, mai ales în cazul în care nu există sume mari de investit, dar fostul Director Sportiv al Sampdoriei stie ca acesta nu poate fi un alibi, cuvântul eșec nu face parte din vocabularul lui Juve.

În anul trecut, cu excepția lui Pogba și Asamoah (doar în prima parte), mercato-ul lui Juventus nu a fost o valoare adăugată, au fost cheltuiti gresit o gramada de bani, o eroare care Agnelli nu vrea să se repete. Compania, cum a declarat public prin John Elkann, se așteaptă la mai putine vorbe si mai multe fapte și atitudinea lui Marotta, trâmbițând la cele patru vânturi obiectivele mercato-ului, nu a plăcut (așa cum s-a întâmplat în urmă chiar cu douasprezece luni, cu Van Persie).

Sa cumperi un jucător mare, fără investiții nebune și a face bani prin plasarea acelor jucători pe care Conte nu ii considera esențiali, ca Quagliarella, Matri, Isla, De Ceglie și Padoin: angajamentul va fi dublu, pentru Marotta este deja timpul examenelor.

sursa: calciomercato.com

8 gânduri despre “Juve, Marotta sub examen?”

Comentariile sunt închise.