JUVENTINI MAI AVEM UN MECI!

JUVENTUS-fiorentina-EuropaLeague-1-1-Vidal

Probabil ca multi nu vor fi de acord cu mine. Probabil chiar ca unii prieteni vor fi surprinsi de ceea ce voi scrie dar „here it goes”:

Juventus pentru mine reprezinta tot ceea ce este mai frumos in acest sport minunat cu mingea, iar pentru mine mereu nu exista margini in Dragostea pentru aceasta echipa.

Familia a inteles mereu ca exista JUVENTUS si ca ea, Draga Mea Batrana Doamna este si va fi mereu parte din Familia mea.

Acestea fiind spuse sa pun punctul pe I.

Juventus a fost PRIMA echipa care a castigat toate Competitiile Europene iar in total are 10 Trofee castigate

Juventus-European-Cups

Aceasta este istoria noastra pe Plan European.

De ce am vrut sa subliniez asta? Pentru ca pentru multi Juventini, Batrana Doamna este „doar” Stapana Italiei.
Ceea ce multi uita este ca pana in fatidicul an 2006, Italia si Serie A reprezentau Maximul pentru orice fotbalist. Si sa fii Regina celui mai Puternic Campionat din Lume reprezenta implicit sa fii si Printre cele mai puternice echipe din Lume!

Sa revenim la zilele noastre. Mai exact la ceea ce reprezinta Juventus pe plan european AZI.

Ne place sau nu, Italia nu mai reprezinta decat a 4-a putere in Europa (si asta cu indulgenta). Italia nu mai sperie pe nimeni pe plan European. Si asta cu siguranta nu datorita jucatorilor Italieni care mai mereu au facut Campionate Europene sau Mondiale de calitate.

Marea problema in Serie A si implicit a lui Juventus este lipsa valorii si a apealului. Italia in fiecare mercato PIERDE jucatori de valoare care aleg sa mearga la „mai bine” financiar.

Este suficient in Italia sa ai un proiect ambitios si jucatori care sa te urmeze cu ochii inchisi si vei avea rezultate. Nu intamplator Roma sau Parma sa dau doar doua exemple de echipe care nu au super jucatori care fac un Sezon de exceptie mult peste asteptarile fanilor!

In acest context imi doresc sa LINISTESC poporul Bianconero! Europa League este o competitie care se joaca in dubla mansa, iar partida Tur cu Fiorentina NU am pierdut-o si cu siguranta NU am pierdut calificarea.

Cu siguranta nu va fi usor, dar daca echipa va fi 100% din potential iar Conte va juca PRIMA echipa nu vad cum nu putem sa NU ne calificam.

Cred cu tarie in ceea ce spun, si cred de asemenea ca Fiorentina ieri a egalat pe fondul oboselii noastre si o greseala in Defensiva noastra. Dupa golul egalizator s-a instalat panica in niste jucatori care NU au experienta Internationala.
Drept dovada cei mai buni de pe teren aseara fiind cei care au meciuri Internationale in picioare.

Asa ca Frati Juventini, ne-am obisnuit sa CASTIGAM MEREU, sa batem TOATE recordurile pe plan intern, dar sa nu uitam ca Europa LEague este alta competitie si ca se joaca in DOUA manse. O mansa am terminat-o la EGALITATE.

Mai avem un retur de disputat si daca vom avea MINTEA si CONDITIA fizica suta la suta pentru acest meci cred ca ne vom califica.

Va cer tuturor un pic de CALM si sa asteptam RETURUL cu incredere. Suntem Fani si in momente mai putin placute!

Pana atunci,
Bianconeri siamo noi! Ma chi cazzo siete voi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 gânduri despre “JUVENTINI MAI AVEM UN MECI!”