JUVENTUS – Trabzonspor, prefata meciului

juventus-trabzonspor

Europa League, venim! Data de 19 februarie consemneaza inceperea fazelor eliminatorii in Europa League, competitie in care este angrenata si Juventus. Adversara torinezilor in saisprezecimi este formatia turca Trabzonspor. Dupa cum spuneam, partida se va disputa joi, 19 februarie, cu incepere de la ora 20:00, ora Romaniei. Aceasta este doar prima mansa, urmand si returul, programat sapte zile mai tarziu.

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima oara, niciodata pana acum Juventus n-a mai jucat impotriva celor de la Trabzonspor.Bianconerii au ajuns aici terminand pe locul 3 in grupele Champion League, parasind astfel prematur Liga, eliminare surprinzatoare pentru experti (toata lumea vedea pe Real si Juve acontand primele 2 pozitii din grupa in care mai faceau parte Galatasaray si Copenhaga) si rusinoasa pentru suporteri. De cealalta parte, Trabzon a ajuns aici castigandu-si grupa in Europa League, grupa din care a mai facut parte si Lazio, echipa care a terminat pe locul 2.De mentionat ca in meciurile directe cele doua echipe au remizat de fiecare data.

Pentru aceasta partida la Juventus sunt absenti in continuare Chiellini si Vucinic, dar in rest nu sunt probleme de efectiv. Ramane de vazut daca va fi sau nu menajat Barzagli si ce alte alegeri va face Antonio Conte, antrenorul echipei. Juventus n-a mai cucerit de mult timp vreun trofeu intercluburi, de altfel, chiar si ajungerea in semifinala sau finala unei competitii pe plan international dateaza de ani buni. E momentul perfect pentru a schimba acest lucru. Un argument in plus e faptul ca finala competitiei se va disputa tocmai pe stadionul Batranei Doamne, asadar un eventual triumf ar fi motivul unei duble bucurii.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 gânduri despre “JUVENTUS – Trabzonspor, prefata meciului”