Marrone: „Nu ne temem de nimeni in lupta pentru scudetto”

marroneAflat in cantonamentul nationalei Under 21 a Italiei, mijlocasul bianconero Luca Marrone a discutat despre situatia sa la Juventus si despre adversarele directe in lupta la titlu: „Pentru scudetto nu ne temem de nimeni, nici de Napoli, nici de Lazio, desi biancocelesti sunt cei mai aproape de noi in clasament. In ultimele meciuri am avut parte si de ghinion. Trebuie sa ne gandim doar la noi insine, adversarele s-au apropiat in clasament, insa destinul titlului este in continuare in mainile noastre.”

Intrebat despre polemica in care a fost implicat colegul sau Claudio Marchisio, numarul 39 al lui Juventus a adaugat: „Sunt de acord cu Marchisio, din punct de vedere sportiv si eu urasc pe Napoli, deoarece intotdeauna ne-au facut viata grea, de la finala Cupei Italiei la Suprecupa si inclusiv acum sunt principalii nostri contracandidati la titlu. Insusi Marchisio a explicat ca declaratiile sale au fost interpretate gresit deoarece vorbea despre antipatie sportiva. Este antipatic cel care castiga, asadar afirmatia sa nu trebuia interpretata in sens negativ la adresa celor de la Napoli.”

Referitor la viitorul sau in bianconero, tanarul jucator a continuat: „In ianuarie nu voi pleca in mod sigur de la Juve, apoi in iunie se vor face evaluarile necesare. Am discutat cu mister si cu conducerea, consideram ca este mai bine sa joc zece meciuri la o mare echipa, la Juventus, decat 30 la alta, deoarece vreau sa progresez inclusiv la modalitatea de a reactiona sub un anumit tip de presiune.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *