MVP cu probleme medicale

Daca ieri la Vinovo, Antonio Conte si elevii sai au fost vizitati de Pavel Nedved si Fabio Paratici, astazi pe terenul de antrenament s-au aflat doar antrenorul lui Juventus, stafful acestuia si jucaotrii din lot.

Juventus a efectuat azi dimineata un antrenament ferit de ochii presei. Atat Conte, stafful sau si jucatorii dorind a se concetra la maximum pentru intalnirea de sambata impotriva lui Udinese.

In cadrul antrenamentului Antonio Conte a comandat exercitii speciale de circulatie a mingii dar si diverse scheme de atac.

La nivel medical Antonio Conte se loveste de destule probleme aparute in cadrul lotului. Cu Arturo Vidal care s-a plans la sfarsitul antrenamentul de ieri de dureri la genunchiul piciorului drept, astazi Andrea Pirlo s-a antrenat singur avand unele mici probleme musculare. Claudio Marchiso trage de el, facand tot ce ii sta in putinta pentru a fi apt si a se pune la dipozitia antrenorului pentru meciul cu Udinese. Pe lista celor cu probleme medicale in afara celor absenti pentru o perioada mai lunga, Chiellini si Bendtner, se alatura si Fabio Quagliarella, care dupa terminarea antrenamentului de astazi a acuzat o inflamare a muschilor adducatori ai piciorului stang.Vestea buna vine de la Mirko care conform SKY este refacut 100% si poate incepe chiar titular partida de sambata.

Maine Antonio Conte va sustine obisnuita conferinta de presa de la Vinovo, urmand apoi a efectua alaturi de jucatori ultimul antrenament inaintea confruntarii de sambata seara cu Udinese.

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “MVP cu probleme medicale”