Matri: „Golurile mijlocasilor se datoreaza si miscarilor noastre”

matriAlessandro Matri, intervievat la microfonul RaiSport, a discutat despre lupta dintre Juventus si Napoli pentru castigarea titlului si a raspuns criticilor primite de atacantii echipei bianconero, acuzati pentru numarul scazut de goluri: „Aceasta este o echipa care merge cu adevarat inainte datorita grupului. Cand atacantii sunt criticati din cauza golurilor putine mie mi se pare ca se discuta despre un alt fotbal, deoarece as vrea sa vad alte echipe ai caror mijlocasi ajung la 10 goluri marcate sau aproape de 10. Si cred ca golurile mijlocasilor, dincolo de meritul si calitatile individuale ale lor, se datoreaza si miscarilor pe care noi le efectuam, gratie miscarilor inclusiv de sacrificiu ale atacantilor. In mod corect pentru a ajunge la un obiectiv le incercam in fiecare saptamana de doi ani.”

Cand se vorbeste despre duelul dintre Napoli si Juventus, se spune in general ca voi aveti apararea si mijlocul mai puternice, iar azzurri au un atac mai puternic gratie lui Cavani. Este o afirmatie care va deranjeaza, care te deranjeaza?
„Nu, nu ma deranjeaza, cu siguranta Cavani este un mare atacant. Fiecare merge inainte cu propriile calitati. Juve este o echipa care pune accentul pe grup si cand se poate pe executia individuala. Napoli, in schimb, are acesti trei jucatori in atac care fac diferenta in echipa lor.”

Juve ramane favorita? Alessio spunea ca Napoli poate trece printr-o forma mai buna ca voi si dupa mercato s-a intarit..
„Juve nu avea nevoie sa se intareasca. Este o echipa care anul trecut a castigat, asadar este favorita din obligatie, insa campionatul italian este foarte echilibrat, va fi o batalie intensa pana la final, iar noi vom da totul pentru a castiga din nou.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

62 gânduri despre “Matri: „Golurile mijlocasilor se datoreaza si miscarilor noastre””