Tresarire de orgoliu, cuvintele de ordine la Vinovo!

Ieri la Torino a fost o zi plina pentru jucatorii bianconero, ei fiind chemati la Vinovo Center dis-de-dimineata pentru efectuarea unor teste medicale. Aceste teste medicale fiind necesare pentru a masura capacitatea fizica si capacitatea musculara pentru ultima parte a sezonului. Aceasta este a patra testare in sezonul 2012-2013 pentru jucatorii bianconero. Daca initial aceasta convocare matinala s-a crezut ca este un plan tactic al antrenorului echipei campioane pentru a discuta cu jucatorii sai privind ultimele rezultate, aceasta ipoteza a fost infirmata ieri dimineata de Antonio Conte, care in timpul testelor medicale nu a fost prezent la Vinovo Center. Astfel antrenorul lui Juventus a ajuns la Vinovo odata cu inceprea primului antrenament al zilei.

Conform relatarilor de la fata locului se pare ca Antonio Conte nu a mai tinut nici un discurs motivational pentru jucatorii sai, acesta si-a dat seama din privirile acestora ca si ei sunt afectati de cele intamplate pe Olimpico si sunt constienti de greslile lor. Antonio Conte a tinut mortis sa le multumeasca jucatorilor sai pentru titlul de cel mai bun antrenor, titlu castigat de antrenorul lui Juventus, distinctie pe care nu ar fi obtinut-o fara aportul important al elevilor sai!

Ieri, Juventus a efectuat 2 antrenamente, vestea buna fiind intoarcerea lui Giorgio Chiellini la sedintele de pregatire impreuna cu restul coechipierilor.

Astazi la Vinovo, Juventus s-a antrenat in jurul orei 15:30 (ora Romaniei), la sedinta de antrenament fiind prezent si directorul sportiv Fabio Paratici. Antonio Conte era foarte fericit deoarece in afara lui Pepe si Bendtner, antrenorul campioanei are la dispozitie tot lotul valid ceea ce face cel putin pe hartie lucrurile sa para mai simple pentru perioada urmatoare. Urmeaza doua meciuri importante in campionat pentru Pirlo si compania, partide in care Antonio Conte a cerut o tresarire de orgoliu a baietilor sai. Antrenorul lui Juventus se loveste totusi de un mic impediment inaintea partidei de duminica, multi jucatori importanti fiind la un cartonas galben de suspendare. Din acest motiv, Antonio Conte pregateste minutios meciul de duminica, fiind constient si de importanta partidei de etapa viitoare din deplasare la Napoli. La limita suspendarii se afla: Barzagli, Chiellini, Pirlo, Vidal, Matri si De Ceglie.

Conform SKY, la finalul antrenamentului de azi Sebastian Giovinco parea sa fi luat o optiune serioasa pentru o titularizare duminica in meciul cu Siena. Cu Mirko de multe ori titularizat in ultima perioada si Matri pasibil de suspendare se pare ca Antonio Conte doreste sa apeleze la sistemul rotatiei atacantilor. E totusi destul de devreme sa vorbim de o echipa stabilita deja insa cel mai probabil Antonio Conte va dori sa ofere sanse si celorlalti atacanti. In sistemul defensiv chiar daca Chiellini a revenit la antrenamente, pare putin probabila o titularizare a sa duminica in conditiile in care abia este revenit la antrenamente plus posibila suspendare in cazul in care va primi un cartonas galben. Antrenorul lui Juventus doreste sa-l aiba pe Chiello 100% pe teren in meciul cu Napoli. La mijlocul terenului nu se stie inca daca Antonio va alege sa-i menajeze pe Pirlo si pe Vidal, cert este ca in primul unsprezece va reveni Claudio Marchisio.

 Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 gânduri despre “Tresarire de orgoliu, cuvintele de ordine la Vinovo!”