Matri: „Imi doresc sa raman in continuare la Juve”

Intervievat de catre Sky finalul meciului cu Atalanta, autorul golului decisiv pentru victoria lui Juventus, Alessandro Matri, a analizat confruntarea de pe stadionul Atleti Azzurri d’Italia din Bergamo si a discutat despre perspectivele sale de viitor:

Este cel mai frumos gol al tau din acest sezon?
„A fost un gol frumos, insa il prefer pe cel contra lui Chievo. Nici acela nu a fost rau.”

Printre lucrurile mai putin placute a fost oprirea temporara a meciului. Cum ai vazut acel moment?
„Sunt lucruri care nu ar trebui sa se intample niciodata. Este mai bine sa nu le mediatizam, deoarece astfel de oameni nu vor decat sa fie in centrul atentiei.”

Cum evaluezi sezonul tau?
„In general pozitiv. Am castigat campionatul, in ceea ce priveste statisticile sunt multumit la nivel personal, deoarece cred ca raportul minute jucate goluri marcate este unul bun. Apoi desigur, mi-as dori sa joc intotdeauna, la fel ca oricine.”

Te multumesti sa faci parte dintr-un lot cum este cel al lui Juventus sau ai prefera sa fii titular intr-o alta echipa?
„Am jucat totusi suficient de mult, imi doresc sa fiu in continuare un atacant al unei echipe precum aceasta. Cred in calitatile mele si stiu cand joc prost, imi dau seama. Cautarea atat de mediatizata a unui top-player a trecut putin cu vederea contributia noastra, a atacantilor…”

Va preocupa subiectul unui top-player atat de mult invocat?
„Nu, nu. Este clar ca un Ibrahimovic este mai bun ca mine, este evident. Insa uneori trebuie sa li se recunoasca meritele si celor care sunt deja in lot, iar noi am castigat de doi ani.”

Numele lui Ibra este intamplator? Se pare ca il doriti cu totii…
„Este doar un nume dintre cele care sunt prezentate de mass-media. In mod evident pentru a castiga este nevoie de campioni, insa este corect sa fie respectati si cei care sunt aici deja. Am fost criticati foarte mult dupa meciurile cu Bayern, dar ati vazut ce echipa puternica au…”

Te-a surprins si noul atacant Marchisio?
„Aici la Juve concurenta si surprizele nu lipsesc niciodata.”

Tu esti pregatit sa ramai in ciuda venirii sigure a lui Llorente si posibil a unor alti atacanti?
„Voi discuta cu cei din conducere. Eu nu am cerut niciodata nimic, sunt recunoscator acestui club si presedintelui. Daca voi fi o problema o vom rezolva, dar nu cred ca sunt. Cu siguranta eu imi doresc sa fac parte din lotul acestei echipe si pe viitor.”

11 gânduri despre “Matri: „Imi doresc sa raman in continuare la Juve””

Comentariile sunt închise.