MERCATO ABSURD EXPLOZIV DE CLAMOROSO!

draxler-biter

Stire bomba in presa germana de astazi! Suparat din pricina tergiversarilor in negocierile dintre Schalke si Juventus , Draxler a dat declaratii incendiare. In cazul in care nu va fi lasat sa se transfere in Piemont, tanarul talent a amenintat conducerea cu accidentarea pe perioada nedeterminata! Chestionati cu privire la situatie, oficialii clubului national socialist au declarat vizibil preocupati: „…este un baiat tanar, usor impresionabil. La varsta sa poate genera multe probleme. A mai avut 2-3 tentative de accidentare doar in luna August, suntem foarte ingrijorati! Mai ales ca nici nu trebuie sa se intrebuinteze prea mult”. Situatia pare fara iesire pentru clubul din nordul Reichului. Ochiul vigilent al lui Marotta a identificat in tanarul arian o victima sigura, iar deportarea in Alpi pare ca si rezolvata in cateva zile.

marottaalien

Juventus doreste insa sa isi intareasca nu doar linia mediana, ci si apararea. O indiscretie de ultima ora a presei din insula vorbea de un acord iminent intre Juventus si fundasul lui Chelsea, John Terry. Mutarea a cazut insa in ultimul moment cand Terry a aflat ca la Juventus anul acesta nu se va putea bate pentru trofee. Khedira s-a despartit neasteptat de Lena Gercke! Acesta era ultimul trofeu care ii lipsea din palmares englezului si in lipsa oportunitatii s-a declarat demotivat. Va ramane in continuare la Chelsea pentru a o consola pe Eva Carneiro dupa disputa avuta cu „The Evil One”.

Beppe Marotta a gasit o solutie ingenioasa pentru mercatoul in iesire al bianconerilor! Pentru a definitiva lotul in noul sezon este nevoie de fonduri proaspete se pare. Iar cum aptitudinile sale in materie de vanzare de jucatori sunt binecunoscute, „magul din Varese” a adoptat varianta „suna un prieten”. Prietenul nu este John Elkan, evident, acesta avand probleme cu semnalul ori de cate ori aude de Juventus, ci mai vechea noastra cunostinta Maurizio Zamparini. Pentru a mai creste cota de mercato lui Isla sau Llorente acestia au fost cedati gratis in coproprietate la Palermo. Imediat ce mutarea a devenit oficiala pe adresa lui Zamparini a si sosit o oferta de 25 milioane pentru Isla din partea lui Manchester City. Presedintele lui Palermo l-a declarat pe chilian „jucator in ultimul an de contract” si a obtinut 32 de milioane + bonusuri din partea clubului saudit din Marea Britanie. Juventus si Palermo vor imparti 50-50 incasarile si astfel Marotta realizeaza cel mai bun transfer al sau din vara. Cel mai suparat la aceasta afacere a fost presedintele lui Porto, Pinto Da Costa. Sustine ca daca era contactat el ar fi scos fara dubii 60 de milioane pe Isla de la Zenit St. Petersburg. Specialistii ii dau dreptate. Beppe nu intelege, de ce oare? Oare cat ar fi costat Vidal, domnule Marotta, daca era jucatorul lui Porto? Asteptam in van raspunsul pe adresa redactiei noastre.

 

P.S. Sa presupunem ca la Campionatul Mondial vor evolua Nigeria si Germania in aceeasi grupa. Oare cum va aparea grafica scorului varianta prescurtata? NIG-GER 0-0?

buffon_juventus_funny

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “MERCATO ABSURD EXPLOZIV DE CLAMOROSO!”