Juventus-Pescara 2-1: 3 puncte muncite!

Un meci mai dificil decat se astepta in compania lanternei rosii din Serie A. Un Juventus lipsit de titulari in care s-au vazut cateva inexactitati in aparare si multe mingi irosite in atac. Din nou am incercat sa patrundem cu balonul in poarta si din nou am avut probleme mari la finalizare , unde fie am fost neinspirati , fie am gasit un Pelizzoli in mare forma. Am dominat categoric , asa cum era de asteptat si am rezolvat meciul tarziu in a doua repriza. Trei puncte logice , dar importante si cursa continua in siguranta.

Storari : 6 

Spectator in cea mai mare parte a meciului , are cateva interventii sigure pe final , dar nu poate face nimic la sutul magistral al lui Cascione.

Bonucci : 6.5

Devine un lider al apararii in lipsa lui Barzagli si Chiellini si implicarea sa se vede in joc. Are cateva ezitari si el , dar nimic grav. Controleaza bine adversarii si anticipeaza excelent putinele pase in adancime ale acestora.

Marrone: 5.5 

Pescara nu ii pune foarte multe probleme si totusi joaca destul de nesigur la doua faze in care adversarul direct putea sa il deposedeze decisiv. Este fortat de Conte pe acea pozitie si asta se vede.

Peluso : 6 

Meci sigur al lui Peluso in aparare cu merite in special la dublaj si inchiderea traselor Pescarei.

Asamoah: 6

Depune mult efort , depaseste de cateva ori adversarii in viteza pe flancul sau , dar nu este inspirat la pasa finala. Este departe de jucatorul de la inceputul sezonului.

Giaccherrini: 6 

Are cateva finalizari interesante la poarta , dar viteza sa nu aduce nimic bun si e confuz la constructie , unde nu ajuta prea mult. Fizicul il impedica si sa se impuna in duelurile fizice, deci este putin oportuna folosirea sa in centru. Se zbate insa si e de apreciat.

Pogba : 6

Mai putin inspirat ca de obicei , ne ofera totusi un numar de magie de jucator de clasa. Suturile nu mai reusesc  , dar nu poti cere constanta meci de meci la varsta sa, mai ales cand vorbim de executii foarte complicate. Tine insa bine mijlocul si recupereaza decisiv in repetate randuri.

Vidal : 7

Vidal este…el insusi! Construieste , recupereaza , apare excelent la finalizare si este creierul limpede la mijlocul terenului. Jucator de clasa mondiala!

Lichsteiner: 6.5 

Pescara lasa spatii in flancul sau si el se infiltreaza foarte bine in cateva randuri. Nu reuseste cele mai bune pase, dar este un motor care functioneaza mereu la turatie maxima si creeaza panica. Mereu prezent in joc , hartuieste permanent apararea „pescarilor”.

Vucinic: 7 

Foarte slab pana la penalty-ul pe care l-a executat sigur. Are si pase utile , dar putine reusite cu adevarat, ratand incredibil de cateva ori cu aceeasi indolenta cunoscuta. Incetineste faze , pune adversarul pe contre periculoase cand pierde mingea si ofera multe pase gresite. Are norocul penaltyului care ii salveaza prestatia si golul ca la antrenament la o grava greseala a fundasului advers decide meciul. Nota se refera strict la goluri , nu la prestatia per ansamblu , care este in nota obisnuita.

Giovinco: 5.5 

Rateaza o ocazie mare pana la accidentare si se vede foarte putin in atac. Este unul dintre motivele pentru care atacul nostru functioneaza greu in prima repriza.

Quagliarella: 6.5 

Nu marcheaza dupa intrarea in locul lui Giovinco , dar este clar cel mai bun atacant al nostru. Suturi din prima care il obliga pe Pelizzoli la interventii de clasa , reluari superbe din foarfeca , dueluri fizice castigate si demarcari excelente.Este clar atacantul cel mai bun si cel mai in forma pe care il are Juventus.

Matri , Isla: ?

Intrati tarziu , insuficient pentru notare.

Victorie utila si trei puncte care ne dau multa incredere pe viitor. Nu aveam nevoie de alta presiune suplimentara acum in vederea returului cu bavarezii si baietii s-au comportat bine si au castigat. Felicit prestatia impecabila a arbitrului Peruzzo si consider maniera sa un model de urmat. Sper sa nu se lase cu represalii pentru ca ne-a acordat in sfarsit un penalty! Forza Juventus!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Juventus-Pescara 2-1: 3 puncte muncite!”