Operatiunea Celtic!

Dupa ziua de odihna acordata ieri, jucatorii bianconerii s-au prezentat in aceasta dimineata la Vinovo in vederea pregatirii meciului cu Celtic, partida ce va avea loc miercuri seara. In mansa tur elevii lui Antonio Conte invingand pe Celtic Park cu 3-0.

Sedinta de pregatire condusa de Antonio Conte s-a efectuat in spatele usilor inchise. Conform rapoartelor SKY exista posibilitatea unui turnover la centrul terenului. Cu Marchisio, Lichtsteiner si Vidal la un cartonas galben de suspendare, Antonio Conte ia in calcul folosirea unor jucatori care nu au evoluat prea mult in ultima perioada: Isla si Giaccherini plus probabila titularizare a lui Paul Pogba. In ceea ce priveste atacul, Alessandro Matri este dat ca titular dupa ce in ultimele doua meciuri nu a fost folosit prea mult in ciuda randamentului sau ridicat din ultima perioada. Perechea acestuia alegandu-se dintre Sebastian Giovinco si Fabio Quagliarella.

La Vinovo a venit astazi si Simone Pepe. Numarul 7 bianconero suferind in urma cu cateva zile o interventie chirurgicala care coform datelor a fost o interventie reusita. Astfel Simone va avea parte de acum inainte de o perioada de reabilitare.

Maine baietii nostrii vor avea o noua sedinta de pregatire comandata de Antonio Conte. Sedinta va avea loc dimineata si ne va da mai multe detalii despre pregatirea meciului cu Celtic!

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 gânduri despre “Operatiunea Celtic!”