POGBA valoreaza mai mult decât Bale

0

Paul-Pogba-2013-Juventus-WorldChampion

EVALUARE – L’Equipe în ediția de astăzi oferă o analiză a evaluărilor de Mercato ale unor stele ale scenei fotbalului european acordând o atenție deosebită lui Pogba. Potrivit ziarului, pentru ca Juventus sa fie în măsură sa profite de o suma care corespunde cu valoarea reală a jucătorului, 66 de milioane €, trebuie să-l vândă în această sesiune de Mercato. Contractul care expiră în 2016, o pune pe Juventus într-o poziție foarte dificilă: refuzând orice ofertă în această vară, fără a obține semnătura pentru prelungirea contractului, Bianconeri în 2015 ar obtine “doar” cincizeci de milioane.

MAI MULT DECAT BALE – Provocarea vine la compararea lui Pogba cu Gareth Bale, protagonistul celui mai scump tranfer (100 de milioane €) din sezonul trecut. Conform L’Equipe Real Madrid a plătit 40 de milioane mai mult decât evaluarea reală a jucătorului pentru a o convinge pe Tottenham, la data transferului a avut un rating de doar 60 de milioane. Statistica curioasă propusa arată că 9 din cei 30 de jucători cumpărate de PSG și Monaco si-au pierdut valoarea (cu privire la valoarea de achiziție), într-un singur an.

Related Post

About author

No comments

inter JUVENTUS 1-1 Rezumatul cu Zuliani

Related Post MERCATO: Marotta: “Matri la Napoli? nu pot r... Marko Pjaca: tehnica, forta, viteza, viziune! Juventus Primavera aproape de calificarea in final... MEREU APROAPE