ZVONURI CALCIOMERCATO: 02-Iunie-2014, Aguero il eliberează pe Sanchez?

3

Alexis_Sánchez
Începem si noi în mod oficial nebunia CalcioMercato din această vară . O vară lungă ne așteaptă cu o mulțime de zvonuri și o Cupa Mondiala la doar 10 zile. Deci, sunteti pregatiti?

Conform TuttoSport, astăzi incepe Mercato-ul lui Juventus. În plus față de posibila intalnire cu Real Madrid pentru a trata trecerea lui Alvaro Morata la Juventus, Antonio Conte este in presing pentru chilianul Alexis Sanchez de la Barcelona.

Interesul puternic pentru Aguero din partea Barcelonei este semnalul că noul antrenor Luis Enrique nu se va baza pe fostul jucător al lui Udinese și Juve așteaptă. Marotta continuă să ofere 15 milioane de euro, clubul spaniol ar dori să primeasca 25 de milioane.

Related Post

About author

3 comments

 1. Soare Stefan Marian 2 iunie, 2014 at 18:14 Răspunde

  Un jucator de forta,de travaliu,disciplinat tactic,obisnuit cu rigorile fotbalului italian.Dupa pararea mea il poate inlocui pe Tevez,nu cu aceleasi sclipiri,sau poate fi folosit in 4-3-3 (desi cred ca tot 3-5-2 vom juca).
  PS : Nu poate fi un mai mare esec decat Ogbonna.

  • Flavius 2 iunie, 2014 at 21:58 Răspunde

   Sanchez e un jucator bun. Insa mai mult pe contraatac si ma indoiesc sa foloseasca nea Conte tactica asta. Nu e o achizitie rea daca e, dar 25 parca nu as da pe el. Cat despre Morata ma abtin, e ridicol! Berardi si Zaza au 25 de goluri impreuna in Italia si noi ne interesam de Morata? De ce, ca vine de la Madrid si e pe baza de fitze? Aiurea!

 2. juventino1985 5 iunie, 2014 at 15:21 Răspunde

  Eu as da 20-25 de milioane claaaaar pe chilian. Mi se pare ca se pliaza perfect pe ceea ce inseamna Juventus. Vindem Vucinic+Quagliarella+Giovinco si il luam pe Sanchez. Tunzi uscaciunile si te trezesti cu Tevez, Llorente, Sanchez, Zaza si Berardi in atac. Nu suna rau deloc si totul cu investitii minime (poate un minus de 10 milioane. Si apoi ne ocupam de benzi.

Post a new comment