Sa-nceapa show-ul piticilor!

La inceputul lunii viitoare incepe atractia sezonului la nivelul juniorilor: Viareggio Cup! Viareggio Cup, turneu ce va incepe pe 11 februarie si se va termina pe 25 februarie, este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante turnee din lume pentru tineret. In principal aici isi trimit echipele de juniori majoritatea echipelor din Italia cat si echipe de tineret ale unor cluburi ce activeaza in: Egipt, Australia, Norvegia, Chile, Argentina, Croatia, Mexic, Belgia, Ecuador, Macedonia, Uzbekistan, Danemraca, Paraguay, Anglia, Ungaria, USA, Serbia, Rusia sau Uruguay.

Turneul se desfasoara in cadrul a 12 grupe, din fiecare facand parte cate 4 echipe, apoi fiecare castigatoare de grupa plus cele mai bine 4 clasate echipe de pe locul 2 calificandu-se in faza eliminatorie

Anul trecut turneul a fost castigat de echipa noastra. Formtia condusa de Baroni, antrenorul primaverei Juventine, invingand in finala pe AS Roma cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Beltrame si Padovan.

Viareggio Cup a ajuns la cea de-a 65-a editie, fiind un truneu consacrat. Marile echipe isi trimit aici multi scouteri, in acest turneu impresionand jucatori ca: Rocchi, Zalayeta, Antonio Cassano, Quagliarella, De Rossi, Rinaudo, Matri, Criscito, Aquafresca, Bonucci, Biabiany, Balotelli, El Shaarawy, Gabbiadini sau Isigne. Precum si jucatori din afara Italiei cum ar fi: Phil Neville, Hargreaves, Pandev, Ziegler, Delgado, Andy Caroll, Ujkani sau Schweinsteiger.

In acest an Juventus a picat in grupa cu slovenii de la Maribor, cu australienii de la A.P.I.A. Leichhardt, echipa pe care Juventus a invins-o si anul trecut cu 1-0 dar si cu lupii de la Avellino, duel ce va fi foarte atractiv aducand aminte de partidele bomeme ale anilor 80-90. Sa-ncepa show-ul piticilor!

 Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *