Scrisoare catre Marotta!

                     Marotta-troll

                                   Domnule Marotta ,

Numele meu este Ling Cha Puk , comisar politic nivelul trei si ruda indepartata si  subnutrita a lui Park Ji Sung. Pentru a evita acea expresie derutata din ochiul dumneavoastra , expresie ce “ii confuzeaza” pe multi , va voi expune pe scurt motivul scrisorii mele. Sunt suporter si membru onorific in conducerea echipei Steaua Rosie Phenian, campioana Republicii Soarelui si a Oamenilor Fericiti si Prosperi , sau Coreea de Nord cum o stiti dumneavoastra. Am auzit din surse guvernamentale ca sunteti la mare ananghie si am dori sa va dam o mana de ajutor in numele pacii si solidaritatii intre popoare , pe care Prea Luminatul Lider si Etern Presedinte le promoveaza de atata timp.

          Kim ir Sen

Cand eram mic si ascultam Radio Coreea Libera (din vina tatalui tradator de tara pe care l-am denuntat Mare Conducator, eu nu as fi facut asa ceva) am auzit de Juventus Torino si am ramas un pasionat fan al echipei dumneavoastra. Acum aud (cu urechea stanga doar) ca aveti probleme si ca imperialismul capitalist va da mari batai de cap. De altfel Luminatul Conducator a prevazut declinul si prabusirea acestui sistem decadent , imoral si inuman.

Nu are sens sa va luptati cu aceasta ciuma care devoreaza popoare si spirite cutezatoare! Veniti la noi la club si va vom prezenta o serie de avantaje de nerefuzat. Aveti probleme de facturare? S-a rezolvat , la noi nu prea se factureaza nimic, ca iarba pentru dureri de stomac se gaseste peste tot. Probleme in campionat cu arbitrii? La noi nu exista asa ceva! Daca un arbitru greseste impotriva echipei noastre este “reeducat” in spiritul disciplinei socialiste. Nu stim daca da rezultate , nu s-a intors niciunul pana acum. Jucatorii nostrii sunt cei mai buni si nu avem decat 12-13 cazuri de anemie cronica in lot. Puteti transfera oricat si numai de la noi din campionat , asa cum va place dumneavoastra. Garantam victorii pe linie si vesnica recunostinta a Partidului! Avem si noi exigente financiare foarte clare si nu ne permitem sa depasim bugetul anual. Am avut chiar contacte cu un fotbalist japonez patruns de mesajul si etica socialista, dar biletul de avion de la Tokyo era prea scump si depasea bugetul , asa ca am renuntat. Stim ca ne intelegeti , doar si dumneavoastra va confruntati cu aceleasi realitati dure.

In rest lucrurile sunt la fel si aici. Cupa Campionilor Asiei este doar un vis, e greu sa te compari cu echipe imperialiste care mananca de trei ori pe zi (au si compot de prune) si in urmatorii 200 de ani de conducere ai Marelui Lider nu se intrezaresc prea multe oportunitati. Noi insa ne-am impacat cu ideea ca si dumneavoastra si construim socialismul cuminti si resemnati la noi acasa. Avand in vedere aceste amanunte credem ca va incadrati perfect in cerintele Partidului si asteptam cu interes un raspuns din partea dumneavoastra. Va saluta cu speranta si sotia mea , aflata intr-un lagar momentan pana la aflarea deciziei dvs finale. Sper ca veti accepta , imi iubesc sotia!

                                             Cu eterna inanitie,

                                   Al dumneavoastra Ling Cha Puk.

P.S. A zis Marele Conducator si Inegalabil Strateg sa nu auda de Jorge Martinez! A auzit ca e cam liber de contract in ultimul timp si pana si el stie ca ala nu e fotbalist.

P.S. 2: Acest rand este scris cu o solutie speciala si se va vedea doar daca aplicati o substanta si mai speciala peste foaia de hartie. Bineinteles ca nu veti face asta din moment ce indicatiile sunt invizibile , dar sunt disperat. Ajutooooor! Am documente ultrasecrete cu privire la planurile nucleare ale Coreei de Nord si vi le voi inmana daca imi asigurati trecerea granitei si azil in tara dumneavoastra. Trimiteti raspunsul printr-un curier , da’ nu Vucinic ca vreau ca macar stranepotilor sa le parvina.

P.S. 3: Trimiteti cu Giovinco va rugam , el e mai iute, pare subnutrit de-al nostru si sigur il lasa sa treaca.

P.S. 4: A fost caterinca , Marotta! Sunt eu, Moggi. Ce , iti faceai bagajele deja? :)) Daca dadeam eu declaratii d-astea comuniste pe vremea lui Gianni Agnelli fix in Coreea de Nord ma trimitea Avocatul!

                                       Moggi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 gânduri despre “Scrisoare catre Marotta!”