Turnover

In aceasta dimineata Conte si elevii sai s-au prezentat la Vinovo in vederea penultimului antrenament inaintea meciului cu Celtic. La Vinovo au fost prezenti in cadrul sedintei de pregatire Fabio Paratici si Pavel Nedved. Probabil acestia au venit pentru a pune la punct unele detalii cu Antonio Conte privind viitoarele transferuri sau strategii.

Din cadrul sedintei de antrenament a lipsit Giorgio Chiellini. Fundasul toscan acuzand in cotinuare dureri la glezna. In acesta situatie antrenorul bianconero ia in calcul menajarea marcatorului golului de pe San Paolo, nedorind sa riste intr-un meci in care Juventus pleaca de la 3-0. La adapostul rezultatului din tur, Antonio Conte se gandeste la turnover masiv. O solutie pentru defensiva noastra fiind titularizarea lui Federico Peluso pe postul lui Giorgio Chiellini sau utilizarea lui Luca Marrone in centrul defensivei, acesta urmand  sa fie flancat de Leonardo Bonucci in dreapta si Andrea Barzagli in stanga. La mijlocul terenului este tot mai probabila titularizarea lui Isla, Pogba si Giaccherini, acestia urmand sa ii inlocuiasca pe Lichtsteiner, Vidal si Marchisio, aflati fiecare la un cartonas galben de suspendare. In atac titularizarea lui Matri devine tot mai certa iar perechea acestuia pare a fi Fabio Quagliarella. Prin acest turnover masiv Antonio Conte cauta sa menajeze jucatorii care au evoluat mai mult in ultima perioada, pregatind fizic astfel urmatoarele dueluri importante din campionat.

Maine la ora 14:30(ora Romaniei) va avea loc conferinta de presa a lui Antonio Conte, acesta urmand apoi sa sutina ultimul antrenament si sa se decida in privinta lotului de jucatori pe care se va baza miercuri seara

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 gânduri despre “Turnover”