Vladimir Jugovic la Vinovo

Ieri Juventus a efectuat un singur antrenament, cel de-al doilea fiind anulat de antrenorul echipei campioane. Astazi la fel ca si ieri Antonio Conte a efectuat cu restul jucatorilor ramasi la Vinovo o singura sedinta de pregatire. De la sedinta de pregatire au lispit jucatorii convocati la loturile nationale, Asamoah deplasat la Cupa Africii si jucatorii cu accidentari mai vechi. Alaturi de bianconeri aflati azi la Vinovo a fost prezent si Paul Pogba care a ajuns mai repede decat restul colegilor sai dupa partidele amicale dar si Claudio Marchisio. Numarul 8 bianconero avand un program de pregatire separata.

Antonio Conte asteapta cu nerabdare trecerea meciurilor amicale, sperand ca si noi toti, ca nici unul dintre elevii sai sa nu se accidenteze. Pentru echipa noastra vine o perioada dificila in urmatoarele doua saptamani, in care pe langa accidentarile mai vechi din lotul bianconero, urmeaza meciuri dificile precum cel cu Fioretina acasa, cu Celtic in deplasare iar apoi cu AS Roma in deplasare.

La sedinta de pregatire de astazi a venit si un oasepte distins. Fostul jucator al perioadei de glorie a clubului nostru Vladimir Jugovic a fost prezent azi la Vinovo. Acesta a venit pentru a se saluta cu fostii sai colegi Gialnuca Pessotto si Antonio Conte, alaturi de care, sarbul, a castigat o Liga a Campionilor, o Supercupa a Europei, o Cupa Intercontinentala, un campionat al Italiei si o Supercupa a Italiei. De asemenea Vladimir Jugovic s-a salutat si cu fostul sau coleg din perioada in care ambii au fost jucatori ai lui Lazio, Pavel Nedved. Fostul mijlocas a stat pe marginea terenului de antrenament vizionanad sedinta de pregatire condusa de fostul sau coleg Antonio Conte.

In cadrul antrenametului Antonio Conte a lucrat tehnic si tactic cu jucatorii sai, fiind multumit ca are la dipozitie toti atacantii in cadrul acestei sedinte de antrenament.

 Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Vladimir Jugovic la Vinovo”