Situatia medicala a jucatorilor lui Juventus!

Inceput bun de februarie pentru echipa noastra, care dupa o luna ianuarie foarte dificila, datorita absentelor, suspendarilor si accidentarilor, se impune la Verona, in prima partida a lunii februarie impotriva lui Chievo.Astazi antrenorul lui Juventus, Antonio Conte, a acordat o prima zi de pauza dupa o lunga perioada de antrenamente si meciuri, urmand ca maine sa aiba loc primul antrenament al saptamanii premergatoare meciului cu Fioretina. In cadrul sesiunii de pregatire de la Vinovo nu vor fi prezenti jucatorii accidentati, jucatorii care participa la lotul national si nici cei deplasati la Cupa Africii. Antrenorul nostru a comandat pentru maine doua sesiuni de antrenamente.Datorita faptului ca avem destule probleme cu jucatorii accidentati dorim sa va prezentam situatia medicala sau motivele pentru care unii jucatori nu fac parte pentru moment din lotul bianconero:

Giorgio Chiellini – fundasul nostru central s-a accidentat pe 19 decmebrie. Problema sa fiind una musculara la nivelul muschilor gambei. Problema musculara ce nu necesita intereventie chirurgicala. El efectueaza pentru moment sedinte de fizioterapie, urmand probabil a fi recuperat la mijlocul acestei luni.

Claudio Marchisio – mijlocasul echipei noastre a primit o lovitura la sold la unul dintre antrenamentele saptamanii trecute. Pe langa durerea cauzata de lovitura el acuzand si dureri musculare puternice. Stafful medical a luat deciza de a-l opri pe Claudio de la antrenamente pentru 10 zile. Peste 6 zile el urmeaza sa revina la dispozita lui Antonio Conte.

Simone Pepe – aripa dreapta juventina a suferit in cadrul turneului amical disputat la Bari, o accidentare musculara la copasa. Aceasta problema i-a dat multe batai de cap lui Simone, accidentarea recidivand de doua ori. Din acest motiv stafful medical l-a oprit pe Simone Pepe luna trecuta de la orice efort fizic. In urma cu cateva zile el anuntand intr-un final ca a inceput usoare antrenamente la sala de forta. Se preconizeaza astfel ca Simone Pepe va reveni la dispoztia lui Antonio Conte la sfarsitul lunii februarie.

Nicklas Bendtner – atacantul imprumutat de la Arsenal a suferit o accidentare pe data de 14 decembrie. Accidentare ce a necesitat interventie chirurgicala. El se pare ca reveni la antrenamente la sfarsitul lunii martie. Destul de tarziu insa pentru atacantul danez care a fost scos de pe lista UEFA, semnalele fiind ca nu va mai prinde minute in tricoul bianconero.

Sebastian Giovinco – furnica atomica torineza a suferit o lovitura la copasa dreapta in meciul disputat la Verona, el nefiind retinut de Cesare Prandelli in lotul Italei. Totusi se pare ca lovitura micutului atacant nu este atat de grava el urmand a se pune la dispoztia lui Antonio Conte pentru pregatirea meciului cu Fioretina.

Kwadwo Asamoah – ghanezul de pe flancul stang al echipei noastre este prezent cu nationala tarii sale la Cupa Africi. Acolo el este calficat in semifinale competitiei. Semifinale ce se vor disputa pe 6 februarie, urmand daca nationala sa este invinsa sa dispute finala mica pe 9 februarie sau daca national sa invinge sa dispute finala mare pe 10 februarie. In oricare dintre variante el va reveni imediat la echipa noastra dar cel mai probabil nu va fi apt pentru mansa tur a dublei impotriva lui Celtic ce se va disputa pe 12 februarie.

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *