Vucinic: „Toata echipa lupta din primul pana in ultimul minut”

La microfonul Juventus Channel a intervenit omul decisiv in victoria contra celor de la Milan, autorul golului marcat de Juventus in prelungiri, Mirko Vucinic:

Mirko, ai avut o contributie fundamentala pentru aceasta importanta victorie. Ce fel de meci a fost?
„Cu siguranta o partida dificila deoarece am jucat totusi impotriva unei mari echipe precum Milan, insa lucrul cel mai important este ca am reusit sa obtinem calificarea”

Juventus continua sa concureze in toate competitiile…
„Da, lucrul cel mai important este ca suntem in toate cele trei competutii, suntem pe primul loc si incercam sa continuam la fel.”

Anul trecut ai marcat in minutul 5 al primei reprize de prelungiri, la fel precum in acest an. La Milano deja incep sa tremure cand te intalnesc..
„Nu stiu, poate ca este o intamplare, insa cum am spus mai inainte, lucrul cel mai important este ca mergem mai departe.”

Te-am vazut luptandu-te pentru fiecare balon. In aceasta seara ai facut recuperari extraordinare, dincolo de acel joc pe flanc care i-a pus in dificultate pe fundasii lui Milan.
„Insa toata echipa a luptat din primul pana in ultimul minut. Dupa parerea mea acesta este lucrul care ne deosebeste de toate celelalte echipe.”

Tu cum te simti Mirko?
„Mai bine in fiecare zi. Trebuie sa le multumesc celor din staff-ului medical, deoarece au gestionat foarte bine situatia mea.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *