INTERVIU EXCLUSIV cu Massimo Pavan: „Juventus trebuie să aibe DOC-uri peste tot în lume”

pavan-massimo-123stella

În primul rând iți mulțumesc pentru ca esti mereu disponibil.

Suntem aproape gata sa facem primul DOC Juventus din Romania.Cum vezi aceasta globalizare a lui Juventus?
Uite, cred că Juventus este un brand global și trebuie să aibe cluburi și fani peste tot în lume. Acum, cu Internet și pay TV poti urmări meciurile oriunde și apoi așa cum se spune „cu cat mai mulți fani, cu atat mai bine!”

Sunt curios Massimo, Câți vizitatori unici aveți la TuttoJuve.com?
Tuttojuve.com are aproximativ 1,5 milioane de utilizatori unici pe lună și aproximativ 25 de milioane de vizualizări, acum suntem prima realitate jurnalistica dedicată exclusiv lui Juventus.

Cum a fost colaborarea cu o persoana atat de pasionala si plina de umor precum Zuliani? Ati scris impreuna doua carti frumoase “Trentuno. Juve, storia di un tricolore” si “1-2-3 stella! Vincere è l’unica cosa che Conte!”. Este acelasi personaj exploziv pe care il vedem la televizor?
Claudio este un real fenomen . În afară de pasiunea, expertiza sa mai este si iubirea adevărată pentru Juventus. Un adevărat profesionist la televiziune, radio și acum, de asemenea, un scriitor, să zicem că eu pot doar învăța de la el.

Ce părere ai de noul sezon Serie A? Care este echipa anti-Juventus?
Greu de spus, eu prefer să cred că, dacă Juventus joacă după cum știm, nu va exista una. Noul sezon nu va fi ușor, vor exista multe dificultati, cu toate acestea, dar am încredere, în cazul în care echipa il va urma pe Mister Conte vom putea trăi încă un an ca protagoniști.

Cât de mult crezi că Juventus va avea de suferit din cauza lipsei unor jucători de calitate nativii in banda stângă? Nu era mai adecvat să aduci pe cineva cum ar fi Kolarov mul mai potrivit rolului? Chiar era necesar o investiție mare in Ogbonna? Mai ales că există deja un anumit Caceres, un jucător de o bună calitate.
Ei bine, Ogbonna a fost luat in perspectiva viitorului, acesta este cel mai bun fundaș italian sub 25 de ani, si cred că au avut dreptate in a-l achizitiona. În ceea ce privește Kolarov, cred că este un jucator foarte bun, din păcate nu s-a găsit cheia economica potrivită. Lotul este în continuare competitiv.

Pogba poate fi considerat un înlocuitor la MVP? Conte are o problemă reală in alegerea titularilor pentru mijlocul terenului, nu crezi?
Ei bine, este nevoie de un lot amplu, se vede  acum cu accidentarile. Pogba, ca și Marchisio, Vidal și Pirlo vor avea propriul lor spațiu și se vor alterna într-un mijloc pe care il consider printre cele mai puternice din Europa.

S-a speculat mult pe tema unei potentiale nepotriviri tactice intre Mister Conte si Fernando LLorente, un atacant foarte bun in Europa la ora actuala. Cum resimti aceasta chestiune?
In momentul de față nimeni nu a fost renegat, Conte analizează în mod calm în funcție de starea de forma a fiecaruia. Llorente este un jucator mare și puternic care a jucat puțin anul trecut, are nevoie de timp, la momentul actual Conte va juca pe cine este mai in forma, va exista loc pentru toți în timpul sezonului.

Cum simte un torinez mirajul Champions League? Au trecut 17 ani de la ultima izbanda. E o oarecare presiune sau pare in continuare un vis interzis?
Visele sunt acolo pentru a fi urmate și trăite. Sincer cred ca în acest moment Bayern, PSG, Manchester City, Barcelona, Real Madrid au posibilitati de a cheltui sume duble fata de Juventus. Va fi dificil, dar Borussia ne învață că în viață nimic nu este imposibil, Juventus trebuie să trăiască UCL nu ca și pe o obligație, ci ca și o mare oportunitate.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]interviu realizat de MIKE si FLAVIUS[/colored_box]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “INTERVIU EXCLUSIV cu Massimo Pavan: „Juventus trebuie să aibe DOC-uri peste tot în lume””