Antrenament cu mingea si bataie cu zapada la sedinta de pregatire

Echipa bianconero s-a antrenat astazi la Vinovo in vederea meciului de duminica impotriva Sienei. Azi dimineata, asupra Piemontului s-a abatut o ninsoare motiv pentru care pe langa obisnuitul antrenament, elevii lui Antonio Conte au schimbat intre ei si niste lovituri cu bulgari de zapada. Veselie si voie buna la Vinovo inaintea partidei impotriva toscanilor. Antrenamentul de astazi a fost disputat in spatele usilor inchise, relateza SKY. Astfel Antonio Conte a pregatit tactic meciul de duminica. In cadrul sedintei de antrenament exersandu-se scheme de joc pe care antrenorul juventin le cere elevilor sai sa le puna in practica duminica dupa-amiaza. Zapada asternuta in cadrul sedintei de pregatire fiind de bun-augur pentru Conte si compania deoarce duminica la ora disputarii partidei, prognoza meteo anunta din nou ninsori ce se vor abate asupra Piemontului. In aceasta situatie, jucatorii obisnuindu-se de azi cu temperatura scazuta si fenomenul meteorologic.

Privind strict primul unsprezece, antrenorul campioanei nu s-a decis inca total asupra intregii echipe, urmand ca maine dupa ultima sedinta de pregatire sa evalueze toti jucatorii. Cu ceva probleme Antonio Conte se loveste in aparare, acolo unde Martin Caceres acuza dureri la spate, dureri care probabil il vor obliga sa rateze meciul cu Siena. Antonio Conte dorea sa-l menajeze pe Barzagli, locul acestuia fiind luat probabil de Martin, insa cu Martin accidentat Conte se vede pus in situatia de a-l trimite pe teren pe Andrea. Fundasul italian fiind la un cartonas galben de suspendare, cartonas pe care daca-l va primi, va rata meciul cu Napoli. In ceea ce priveste mijlocul terenului, Antonio Conte rasufla usurat. Marchisio revine in primul unsprezece al echipei, Vidal poate fi inlocuit oricand cu Pogba, francezul aratand de multe ori in acest sezon ca Antonio se poate baza pe el. Nu va lipsi in schimb regizorul nostru. Andrea Pirlo fiind dat mai mult ca sigur titular, in timp ce benzile terenului vor fi acoperite de Lichtsteiner si Asamoah. In atac cel mai probabil Antonio Conte, va apela la sistemul rotatiei atacantilor. Cu Mirko Vucinic titular in ultima perioada si cu Alessandro Matri, eroul ultimelor partide la un cartonas de suspendare, Antonio Conte se gandeste la titularizarea lui Giovinco alaturi de unul dintre Quagliaerlla sau Anelka. Un plus pentru atacantul italian care in ultima perioada a evoluat foarte putin in tricoul echipei noastre

 Echipa bianconero va sustine maine dimineata ultimul antrenament in vederea meciului cu Siena, imediat dupa acesta, Antonio Conte va anunta lista jucatorilor convocati pentru meci. Inainte de sedinta de antrenament la ora 10:00 (ora Italiei), antrenorul juvetin va raspunde jurnalistilor prezenti la Vinovo Media Center in obisnuita conferinta de presa dinaintea partidelor din campionat.

 Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Antrenament cu mingea si bataie cu zapada la sedinta de pregatire”