5 jucatori noi fata de meciul cu Celtic! Turnover?! Nu! Echipa de baza!

Dupa meciul cu Celtic din UEFA Champions League, Juventus urmeaza sa intalnesca in campionatul intern, revelatia acestui sezon: Catania
Antonio Conte si elevii sai s-au pregatit in aceste zile la Vinovo pe o vreme rece si ploioasa.

In ultimul antrenament inaintea confruntarii de maine Antonio Conte s-a putut baza si pe Nicolas Anelka, jucatorul francez revenind la dispozitia lui tehnicianului bianconero dupa durerile de spate ce l-au tinut departe de terenul de antrenament timp de 10 zile. De aceste dureri in zona lombara nu a scapat insa Martin Caceres, uruguayanul nefiind inclus nici de aceasta data pe lista celor 22 de jucatori pentru meciul cu Catania.

Ajutat de faptul ca in meciul cu Celtic, Juventus a trimis o echipa compusa mai mult reserve, jucatori care initial nu sunt in primul 11, in acest meci Antonio Conte poate trimite pe teren artileria grea. Singurul care nu poate face parte din acest meci fiind Arturo Vidal. Chilianul fiind suspendat in urma cumului de cartonase galbene.

Conform relatarilor SKY in poarta va incepe Gigi Buffon in timp ce in aparare va reveni Giorgio Chiellini. Giorgione fiind menajat in partida cu Celtic. Alaturi de numarul 3 bianconero vor evolua cei doi fundasi obisinuiti cu care Juventus sperie Europa. Cei trei formand in acest moment cea mai buna aparare din Europa: Andrea Barzagli si Leonardo Bonucci. Menajat si el in partida cu Celtic, elevetianul Lichtsteiner isi reia locul in banda drepata, pregatit si apt fizic 100% pentru sprinturile si travaliul sau. La mijlocul terenului, menajat si el impotriva scotienilor revine Claudio Marchisio care va evolua alaturi de Andrea Pirlo si Paul Pogba. In banda stanga s-a dat o lupta de titularizare in ultimele doua zile intre Federico Peluso si Kwadwo Asamoah, de aceasta data ghanezul a iesit invingator. In linia ofensiva revin cele doua varfuri cu care Antonio Conte spera sa sparga probabila aparare supraaglomerata a scilienilor: Sebastian Giovinco si Mirko Vucinic.

Iata lotul celor 22 de jucatori convocati pentru meciul cu Catania

1 Buffon
3 Chiellini
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
18 Anelka
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone

Echipa probabila (3-5-2): Buffon – Barzagli-Bonucci-Chiellini – Lichtsteiner-Pogba-Pirlo-Marchisio-Asamoah – Vucinic-Giovinco

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 gânduri despre “5 jucatori noi fata de meciul cu Celtic! Turnover?! Nu! Echipa de baza!”