Conferinta de presa a lui Antonio Conte inainte de meciul cu Siena

Juventus infrunta maine pe Siena, o partida pe care antrenorul Antonio Conte a prezentat-o in cadrul unei conferinte de presa la Media Center din Vinovo:

Buna ziua Antonio, sa incepem de la argumentul cel mai cald in vederea meciului cu Siena: formatia de start. Ce intentii ai?
„Cea de maine este partida cea mai importanta care ne asteapta si trebuie sa ne gandim doar la aceasta. De-a lungul saptamanii am fost foarte clar cu baietii, desi stiu ca nici macar nu era nevoie. Maine Caceres nu va putea juca, Vidal ieri nu s-a antrenat, dar sa vedem ce se va intampla astazi. Va pot spune ca Giovinco se simte bine, voi face evaluarile necesare dupa antrenamentul de astazi, deoarece echipa nu am ales-o inca. Turnover…Nu imi place sa vorbesc despre turnover, meciul cu Siena valoreaza 3 puncte, la fel precum cel cu Napoli, fiecare meci este important”.

Maine seara este programat derby-ul orasului Milano. Vroiam sa te intreb la ce fel de meci te astepti si daca in cazul unei victorii a rossonerilor acestia ar putea reveni in lupta la titlu…
„Da, eu inainte sa ma uit la derby, repet, ma uit la noi, deoarece avem o partida foarte importanta si dificila. Apoi probabil unii vor spune: „eh, dar Siena nu este Real Madrid”, insa eu va pot spune ca maine ne vor pune in dificultate, asadar ma concentrez pe acest lucru, doar pe Juventus-Siena, alte ganduri pentru alte echipe astazi nu am.”

Vroiam sa te intreb cum se simte Vucinic dupa acea problema pe care a avut-o la genunchi in Juve-Fiorentina si daca Chiellini poate fi apt de joc, sau cel putin convocat.
„Vucinic se simte bine, la fel precum la Roma, asadar este intr-o conditie de joc buna. In ceea ce il priveste pe Chiellini, s-a antrenat cu noi toata saptamana. Va fi prezent pe banca de rezerve.”

Am inteles ca in ceea ce priveste echipa de start nu vrei sa ne spui nimic, insa situatia din aparare este putin delicata deoarece nu poti sa nu te gandesti la meciul cu Napoli, care valoreaza 3 puncte la fel precum cel cu Siena, insa poate mai mult avand in vedere faptul ca este duelul direct, asadar in aparare te gandesti sa alegi jucatorii in functie de indisponibilitati si posibile suspendari?
„Nu, in niciun caz, deoarece deja avem un numar limitat in ceea ce priveste jucatorii disponibili, asadar…”

Miercuri ai fost prezent pe San Siro, ce parere ai despre meciul lui Milan?
„M-am gandit ca Serie A ramane un campionat de mare valoare, competitiv la cel mai inalt nivel si acum demonstram acest lucru si in Europa. Milan… felicitari, cu adevarat, lui Allegri si lui Milan pentru evolutia magnifica contra Barcelonei.”

Sa revenim la meciul de maine. Pe hartie este o partida de 1 solist, insa vroiam sa te intreb daca echipa Sienei pe care ai vazut-o personal pe Franchi va poate pune in dificultate?
„Eu am spus deja acest lucru… Maine infruntam o echipa in mare forma, a invins Inter si Lazio, iar cu putina sansa putea castiga inclusiv la Bologna. Pe hartie poate parea o partida usoara, dar nu trebuie sa consideram nimic castigat de la sine, deoarece va fi o confruntare dificila. Asadar ma astept ca Juventus Stadium sa ne sustina printr-o atmosfera extraordinara, deoarece avem nevoie de suporterii nostri.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Conferinta de presa a lui Antonio Conte inainte de meciul cu Siena”