Asta inseamna Juventus!

ALe+Arturo

Juventus este o mare familie si ca orice familie are un parinte protector, un lider moral desavarsit. In pofida  distantei, a separarii temporare si responsabilitatilor avute, acel “cap de familie” isi face simtita prezenta in momentele cheie si confera clipei un confort emotional solid plin de spiritualitate.

Arturo Vidal a simtit aceasta legatura intr-o conversatie  de-a dreptul speciala avuta cu un cunoscut ziarist din Peninsula. La baza era un interviu al chilianului si totul a decurs firesc pana la momentul cheie. Ziaristul primeste un mesaj neasteptat pe telefon si ramane surprins vazand numele expeditorului. Nimeni altul decat un prieten apropiat al sau care stia ora si data exacta a programarii interviului. Citeste mesajul si realizeaza importanta sa. Intuind nedumerirea lui Arturo si realizand ca era o surpriza deosebita ii inmaneaza chilianului telefonul sau si il roaga sa citeasca continutul. Acesta parcurge mirat mesajul electronic:

“Draga Arturo, am citit cuvintele pe care le-ai rezervat momentului semnarii noului contract cu Juventus si iti multumesc!  Stii, eu nu consider ca este important numarul tricoului pe care il porti, ci cat de onorabil o faci. Si tu ai aratat ca stii sa il porti cu onoare. Iti doresc mult succes…ALE”!

Vizibil miscat de acest intermezzo de o imensa valoare sentimentala, Re Arturo raspunde emotionat:

“Draga Ale, cuvintele tale imi dau o imensa satisfactie si ma umplu de mandrie. Tu ai ajutat la construirea istoriei lui Juventus in ultimii 20 de ani, iar astazi, noi preluam mostenirea si incercam sa o desavarsim in acelasi stil pe care ni l-ai insuflat in timpul petrecut impreuna .”

Asta inseamna JUVENTUS, asta inseamna FAMILIE si asta inseamna VALORI! Cand va intreaba cineva de ce ati ales Juventus sa nu stati pe ganduri inainte sa dati raspunsul! E atat de simplu…

P.S. Evident ca ALE nu poate fi decat Alessandro Del Piero! 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *