Atletico Madrid vs Campioni d’Italia

Atletico Madrid - JuventusCe sont les meilleures équipes…
Sie sind die allerbesten Mannschaften…
The main event

Die Meister…
Die Besten…
Les Grandes Équipes…
The Champions

Une grande réunion…
Eine große sportliche Veranstaltung…
The main event

Ils sont les meilleurs…
Sie sind die Besten…
These are the champions….

Acestea sunt versurile imnului celei mei prestigioase competitii intercluburi. Acestea sunt versurile care fac orcarui suporter pielea de gaina si care trezesc emotii neintelese pentru echipa ce o sustine.

Miercuri seara la Madrid, pe Vicente Calderon, se intalnesc campioana Spaniei si totodata finalista editiei precedente de UEFA Champions Legue si Juventus, castigatoarea ultimelor 3 editii de Serie A! Se reediteaza astfel duelul italo-spaniol disputat la inceperea acestui sezon dintre Athletic Bilbao si Napoli. Duel castigat din pacate pentru imaginea fotbalului italian de ocupanta locului 4 din La Liga!

Juventus ca de obicei trebuie sa spele mizeria facuta de altii pe plan european si trebuie sa dovedeasca inca o data ca fotbalul Italian nu a murit! Si cine altfel poate dovedi acest lucru decat campioana ultimelor 3 editii de Serie A si echipa care a plecat en-fanfare in acest inceput de sezon, 6 meciuri, 6 victorii, golaveraj 12-0, adica JUVENTUS TORINO!

Squadra condusa de Max Allegri intalneste miercuri seara pe Atletico Madrid, o campioana surprinzatoare in sezonul trecut in La Liga, dar meritorie. Campioana care a dus ritmul de partide miercuri-duminica cu un lot restras pana spre finalul sezonului, fiind la distanta de doar cateva minute de o dubla fabuloasa (La Liga & UEFA Champions League).

Este astfel prima confruntare serioasa a sezonului pentru noi, prima confruntare in care Max Allegri, antrenorul echipei noastre, trebuie sa arate societatii ca a avut dreptate cand l-a numit antrenor principal dupa despartirea de Antonio Conte!

Atmosfera pe Vicente Calderon nu va fi una ca-n restul stadioanelor din Spania, unde fanii vin la stadion, viziteaza un muzeu, vad un meci si pleaca acasa. NU! Pe Vicente Calderon vom simti cum publicul se revarsa asupra noastra, cum Cholo Simeone, artizanul acestei echipe, isi va conduce squadra sa spre primele 3 puncte in aceasta grupa. Puncte pe care daca nu le va obtine in totalitate soarta calificarii ii poate fi pecetluita.

Avem in fata astfel o partida nu grea, ci foarte grea. Max Allegri trebuie sa ia cele mai bune decizii tehnico-tactice si sa trimita in teren cel mai bun 11 posibil. Avem insa si un avantaj, un avantaj pe care cu siguranta spiritul italian al lui Allegri nu-l va lasa la o parte. Acest avantaj este dubla din sezonul trecut dintre AC Milan-ul lui Allegri si echipa condusa de Simeone. O dubla pierduta anul trecut de Allegri, dar in care atrenorul livornez si-a notat cu siguranta destule lucruri pe care le poate pune in practica in acest an cu Juventus, o echipa mult mai valoroasa decat cea condusa anul trecut!

In final putem spune ca in economia grupei si a calificarii ne-ar fi foarte bun un egal in deplasare, un rezultat care ne-ar plasa ca favoriti certi la castigarea grupei. Insa asa cum stim, Juventus va disputa orice partida cu gandul la victorie, iar o victorie pe Vicente Calderon, stadionul echipei finaliste anul trecut ne poate face sa visam frumos in acest sezon european.

Va invitam pe toti cei care doriti, vreti, aveti chef sau mai stim noi ce forma va suna mai placut vazului sau cititului…sa veniti alaturi de noi, fanii lui Juventus din Bucuresti si din tara, la Sport Spirit pe strada Caragea Voda nr.8 pentru a sustine si incurja echipa noastra. Avem in fata un meci greu iar cine sustine aceste culori stie ca sunt meciuri care nu se pot rata sub orice forma!

Tricouri, fulare, steaguri, bannere, toate vor impanzi miercuri seara interiorul barului…iar vecinii din zona vor trebui sa-si faca cu totii somnul de dupa-amiaza…caci altfel le va fi greu sa puna geana pe gena cand baietii in alb si negru vor pasi pe gazon!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

 

https://www.facebook.com/events/869689636376967

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Atletico Madrid vs Campioni d’Italia”