Buffon: „Trei puncte la fel de importante precum cele cu Napoli”

 Gigi Buffon a fost unul dintre jucatorii intervievati la microfonul Juventus Channel imediat dupa ultimul fluier al meciului castigat pe teren propriu contra Sienei:

Victorie importanta, continua parcursul vostru in maniera extraordinara…
„Da, era foarte important astazi, dincolo de situatia din clasament. Cele trei puncte de astazi au aceeasi importanta precum o vor avea punctele de la Napoli. Asadar era nevoie de o mare atentie, respect pentru adversarul pe care l-am intalnit, deoarece era intr-o forma foarte buna.”

O foarte mare atentie in defensiva, dar si o mare interventie din partea ta…
„Da, a fost o interventie frumoasa, de care era nevoie cu 12-13 minute inainte de sfarsitul meciului pentru a nu risca nimic pe final. Trebuie sa fim pregatiti cand exista oportunitatea de a avea o contributie importanta si este bine asa.”

Nu iti plac comparatiile, insa astazi l-ai egalat pe Giampiero Combi, un record pe care l-ai onorat cu o evolutie excelenta..
„Da, am citit in urma cu cateva zile despre faptul ca voi ajunge la aceasta borna, dar este clar ca atunci cand esti pe teren nu te gandesti la anumite lucruri. Apoi cu siguranta te poti declara multumit daca totul iese bine pe teren, iar in plus ai parte de astfel de reusite care fac parte din istoria lui Juventus, nu din istoria unui club oarecare.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Buffon: „Trei puncte la fel de importante precum cele cu Napoli””