Campioni d’Italia vs AS Roma

Juventus - AS Roma

O infrangere nu este niciodata un capat de tara, mai ales daca este prima. Este un mod bun de a-ti arunca o privire asupra ta si daca esti puternic sa accepti ca mai si gresesti si ca trebuie sa lupti pentru a te imbunatatii.

Aceasta trebuie sa fie atitudinea pe care Juventus Torino trebuie sa o aiba dupa deplasarea de la Madrid. Greselile trebuie vizionate, puse pe tabla si lucrat pentru a le imbuntati. Aspectele pozitive trebuie luate si puse in practica mai departe in urmatoarele batalii ce vor urma.

Lasam Champions League pentru moment si ne intoarcem in competita pe care de trei ani de zile o dominam de la un capat la altul. Intalnim duminica de la ora 19:00 pe AS Roma pe propriul teren.

Echipa lui Rudi Garcia pare in acest moment singura care se poate interpune intre noi si castigarea celui de-al 33-lea titlu national. O echipa disciplinata tactic si creativ pe faza pe ofensiva.
Echipa noastra vine dupa primul dus rece al sezonului, dar de fiecare in ultima perioada dupa un rezultat nefast echipa noastra a facut o partida senzationala si a aratat tarie de carcater. Baietii lui Allegri si-au asumat rezultatul de la Madrid, declarand la unison ca echipa a practicat un fotbal bun pe terenul campionei si a finalistei UEFA Champions League, dar ca dupa aceasta partida gandul le este doar la urmatoarea partida din campionat.

Se simte o presiune media pusa pe Juventus, declaratiile din zona specilistilor nefiind foarte positive la adresa echipei care a reusit un record de puncte in campionatul Italia. Tocmai de aceea echipa pare motivate si gata de o partida ce poate stabilii ierarhia in acest sezon de Serie A!

Va invitam pe toti cei care doriti si puteti sa veniti la vizionarea derbyului Scudetto din acest an. Ca la fiecare meci al echipei noastre, suporterii Batranei Doamne se aduna la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti. La meci se anunta si prezenta suporterilor veniti de la Ploiesti pentru a viziona impreuna meciul cu ceilalti suporteri, toti gata pentru a-si sustine favoritii. Fulare, bannere, steaguri si tricouri vor impanzi din nou barul unde suporterii se simt ca acasa si gata sa raguseasca din nou pentru culorile campioanei din Torino

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

 

https://www.facebook.com/events/353208988137473

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Campioni d’Italia vs AS Roma”