Operatiunea DOC a inceput

Stimati memebri ai comunitatii DOC Juventus Gruppo Romania,

Va informam ca astazi am finalizat primul pas in inregistrarea Doc-ului, si anume Asociatia Juventus Gruppo Romania este din toate punctele de vedere functionala (actele de infiintare, inregsitrarea la Judecatorie, inregsitrare fiscala si contul bancar functional).

Astfel, trecem la pasul II (cel mai important) infiintarea DOC-ului. In acest sens avem rugamintea ca persoanele care s-au inregistrat deja ca membri DOC (precum si oricare dintre cei care nu s-au inregistrat inca) sa urmeze/efectueze urmatorii pasi:

1. Plata contributiei DOC – 85 lei

Asa cum bine stiti contributia ceruta de catre Juventus Fotball Club este de 18 euro de persoana. Insa, pentru ca Asociatia are contul in lei si pentru ca vom avea comisioanele/costurile bancare mai mici atat noi ca persoane cat si ca Asociatie, am hotarat sa incasam cotizatia in lei (la un curs aproximativ + comisioane de incasare) si plata finala catre Juventus o vom face in EURO.

Plata o puteti face de la orice banca prin virament bancar din contul dumneavoastra sau direct de la caseriile ING (daca nu aveti cont bancar la alta banca) sau de pe net-banking, home banking, etc. Pentru asta va trebui sa completati un ordin de plata dupa cum urmeaza:

Detalii de plata:

Suma: 85 lei

Beneficiar: Asociatia Juventus Gruppo Romania

Adresa Beneficiar: Calea Grivitei nr. 403, sector 1, Bucuresti

Cont IBAN beneficiar: RO75 INGB 0000 9999 0365 1417

Banca Beneficiar: ING N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti

Explicatii plata (daca e cazul): cotizatie 2013

Cod fiscal beneficiar (daca va solicita banca dumneavoastra): 31674215

La Platitor – numele dumneavoastra

La cod fiscal platitor – va treceti CNP-ul

Pentru cine nu dispune de un cont bancar si nici nu are in oras/localitate on banca ING, puteti plati de pe contul/cardul unui cunoscut (prieten, membru de familie, etc.) doar ca va trebui sa ne informati in acest sens (sa stim cine a platit in numele dumneavoastra)

2. Copie Carte de Identitate (C.I.)

Juventus Fotball Club solicita din partea noastra (a Asociatiei si a membrilor fondatori si cotizanti) o serie de documente, printre care si copii dupa C.I. ale fiecarui membru. Astfel, avem rugamintea sa ne furnizati si o copie scanata a C.I. la adresa de mail: doc@juventus-torino.ro

Multumim anticipat pentru efort si in functie de cat de repede ne miscam cu totii vom obtine din partea clubului nostru iubit titulatura si recunoasterea oficiala de DOC.

Un gând despre “Operatiunea DOC a inceput”

Comentariile sunt închise.