Cine e Roman Macek?

5

Roman+Macek+Juventus

Roman Macek este recomadarea lui Pavel Nedved. Prin urmare, a debarcat la Torino un nou jucător din Republica Cehă, născut în 1997, talentul deja pus la încercare de Arsenal și Manchester United, care, cu toate acestea, nu l-au convins in momentul decisiv al alegerii: a ales Juve de la început, sau mai exact de cand emisarii lui Juventus l-au intalnit prima data în Zlin (orasul sau de origine, la granița cu Slovacia) și apoi a fost invitat la Torino pentru a-i arata lui Macek și familiei sale metodologia, ospitalitatea, profesionalismul și training campul de la Vinovo.

Vine dintr-o familie de sportivi 100%, toți jucători de volei, deci din punct de vedere atletic este deja un indiciu al potențialului care il are aceasta aripa de viteza si fantezie, care il iubește pe Cristiano Ronaldo, dar în calitate de căpitan al Cehiei Sub-16 a dat dovada de mare calitate si ca Mijlocaș Central (asemanatoare cu evoluția danezului Eriksen).

Potrivit carateristicilor inițiale și a primelor imagini vazute, Macek pare să semene mai degraba cu Marek Hamsik decat cu Nedved sau Ronaldo, dar asta schimba putin lucrurile. Pentru el va vorbi terenul de joc ca de obicei, chiar de la adunarea împreună la cu formatia Primavera, dar totusi datorita varstei fragede ar putea juca cu juniorii.

Pe scurt, cineva din Torino crede foarte mult in acest baiat.

pavel+nedved

sursa : juventibus.com

Related Post

About author

5 comments

  1. Flavius Corbulo 9 iulie, 2013 at 17:27 Răspunde

    E ceh? Deja imi place! :)) Daca seamana cu slovacul Hamsik inseamna ca seamana si cu upgrade-ul de 5 clase numit Nedved. Si m-as da peste cap sa mai am un ceh de valoarea lui Nedved la Juve. Mai ales daca o ia de tanar si sta pana se retrage 🙂 CIne stie, poate avem in fata viitoarea stea! 😉

Post a new comment

Juventus – Atalanta 2-1 Rezumatul

Related Post Torino Juventus 0-2 Rezumatul cu Zuliani JUVENTINI MAI AVEM UN MECI! Conte: “4 puncte cat mai repede, apoi ne put... Vucinic: “Toata echipa ...