Cine e Roman Macek?

Roman+Macek+Juventus

Roman Macek este recomadarea lui Pavel Nedved. Prin urmare, a debarcat la Torino un nou jucător din Republica Cehă, născut în 1997, talentul deja pus la încercare de Arsenal și Manchester United, care, cu toate acestea, nu l-au convins in momentul decisiv al alegerii: a ales Juve de la început, sau mai exact de cand emisarii lui Juventus l-au intalnit prima data în Zlin (orasul sau de origine, la granița cu Slovacia) și apoi a fost invitat la Torino pentru a-i arata lui Macek și familiei sale metodologia, ospitalitatea, profesionalismul și training campul de la Vinovo.

Vine dintr-o familie de sportivi 100%, toți jucători de volei, deci din punct de vedere atletic este deja un indiciu al potențialului care il are aceasta aripa de viteza si fantezie, care il iubește pe Cristiano Ronaldo, dar în calitate de căpitan al Cehiei Sub-16 a dat dovada de mare calitate si ca Mijlocaș Central (asemanatoare cu evoluția danezului Eriksen).

Potrivit carateristicilor inițiale și a primelor imagini vazute, Macek pare să semene mai degraba cu Marek Hamsik decat cu Nedved sau Ronaldo, dar asta schimba putin lucrurile. Pentru el va vorbi terenul de joc ca de obicei, chiar de la adunarea împreună la cu formatia Primavera, dar totusi datorita varstei fragede ar putea juca cu juniorii.

Pe scurt, cineva din Torino crede foarte mult in acest baiat.

pavel+nedved

sursa : juventibus.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Cine e Roman Macek?”