Pirlo: „Iata de ce INCA NU MI-AM REINNOIT contractul”

Andrea-Pirlo-Juventus1

Intervievat de gazzetta, Andrea Pirlo a facut lumina in privinta viitorului său, cu contractul care expiră și încă multe îndoieli despre care se vorbeste:. „Sunt bine, vreau sa joc, voi continua să fac acest lucru. Până acum am vorbit, există încă tot timpul anului disponibil pentru a face o evaluare. In functie de cum ma simt, vOM decide împreună. Nu vreau să fiu o povară pentru nimeni. Am nevoie să simt încrederea. Anii au trecut și  nu este ca si cum sunt Pirlo și am jucat două-trei sezoane la Juventus, eu trebuie să raman aici in putere. In primul rând vreau să ma simt bine, pentru a fi important pentru echipa „.

Un jucător cu povestea lui, cu toate acestea, nu poate acepta sa joacă doar 20-25 de jocuri de un sezon, Pirlo a răspuns: „Eu sincer sper sa ma opresc sa joc: în cazul în care m-as simțit unul precar care trebuie să joace din când în când, m-as opri și as cugeta. E un lucru a te odihni o partida din cand in cand, dar în cazul în care există inca dorinta, ca toți jucătorii, eu vreau să joc. Faptul că nu mi-a fost oferit încă un contract este dezamăgitor? Absolut nu, nu. Există o mare încredere: reînnoirea contractului nu este problemă economică, nici o chestiune de alegere. Impreună în cele din urmă vom decide ce vom face în funcție de nevoile fiecăruia”.

Asupra finalului de cariera, Pirlo și-a exprimat așteptările in mod clar: „Sper să-mi termin aici, în alb și negru, cariera de jucator. Dar dacă as termina-o cu Juventus, as pleca în străinătate.”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 gânduri despre “Pirlo: „Iata de ce INCA NU MI-AM REINNOIT contractul””