Conferinta de presa a lui Antonio Conte si Gigi Buffon inainte de turul cu Celtic

conte_buffonAntonio Conte si Gigi Buffon au fost reprezentantii lui Juventus prezenti la conferinta de presa inainte de meciul contra lui Celtic din turul optimilor de finala Champions League. Iata declaratiile antrenorului si capitanului lui Juventus:

ANTONIO CONTE: „Am urmarit cresterea celor de la Celtic si stim ca trebuie sa fim atenti. Pe teren propriu sunt cu atat mai periculosi. Fanii lui Celtic vor fi cel de-al 12-lea jucator al lor pe teren, asadar nu trebuie sa subestimam pe Celtic. Avem un foarte mare respect pentru ei, iar obiectivul nostru principal este de a continua sa crestem ca o echipa. Este un vis sa putem reveni in Champions League si ne dorim sa continuam sa visam prin obtinerea calificarii in sferturile de finala. Asamoah a revenit ieri. A-i cere sa joace este exagerat, se va antrena cu grupul si va fi pregatit pentru meciul de la Roma. Am studiat bine pe Celtic, sunt puternici din punct de vedere fizic si au un randament foarte bun in ceea ce priveste transformarea in gol a fazelor fixe. Brown este sufletul lui Celtic, Hooper este un jucator care s-ar putea descurca bine si in Italia. Nu multe sunt echipele capabile sa bata pe Barcelona pe teren propriu, iar in deplasare au pierdut la limita pe Nou Camp. De-a lungul fazei grupelor nu am putut sa fiu fizic pe banca, dar am fost totusi prezent si imi imaginez ca maine voi resimti aceleasi emotii. In viata trecem si prin situatii neplacute, care uneori se intampla fara sa stii de ce, insa in aceste momente trebuie sa gasesti aspectele pozitive. Ceea ce eu am gasit este o echipa cu o mare personalitate si un staff care lucreaza extraordinar. Felicitarile primite din partea lui Lennon ? Ii multumesc si va fi onoare inclusiv pentru mine sa il intalnesc si sa ii strang mana, insa dintr-un motiv egoist imi doresc sa intrerup seria rezultatelor pozitive ale echipei sale. Cresterea mea ca antrenor? Este sinonima cu cea a echipei si nu ar putea sa fie altfel, asadar imi doresc sa poata continua, deoarece ar insemna sa putem obtine rezultate importante.”

BUFFON: „Am mai jucat aici atat cu Parma cat si cu Juve, este o atmosfera specifica fotbalului englez, iar publicul lor ii va ajuta mult, insa doar pana la un anumit punct. In plus, va fi treaba noastra sa ne asiguram ca publicul lor nu se va entuziasma foarte mult, desi este clar ca ambele echipe vor da totul pentru a incerca sa castige. Ii multumesc lui Lennon pentru declaratiile amabile pe care mi le-a dedicat, depune o munca excelenta atat in campionat cat si in Champions League. Daca faptul ca Celtic practic a castigat deja campionatul i-ar putea ajuta prin posibilitatea de a se concentra doar pe Champions? Exista si posibilitatea de a se relaxa in campionat. Noua ni s-a intamplat inainte de o finala Champions League, dupa ce castigasem titlul cu doua saptamani inainte, insa este posibil ca lor sa li se intample in aceasta situatie. Depinde de la jucator la jucator.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *