Event: Cesena – Juventus

Cesena - Juventus

In ultimul meci al etapei cu numarul 23 din Serie A (duminica, ora 21:45), Juventus se deplaseaza pe stadionul Dino Manuzzi pentru confruntarea cu Cesena. Aparent un duel care nu ar trebui sa puna probleme campioanei Italiei, partida cu Cesena trebuie insa tratata cu maxima atentie si concentrare, deoarece echipa gazda este constienta de faptul ca nu are nimic de pierdut si orice punct obtinut ar reprezenta un bonus neasteptat in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Doua victorii in ultimele trei etape, dintre care una contra lui Lazio, au readus sperantele in randul formatiei lui Domenico Di Carlo, iar Juventus nu trebuie sa uite ca a intampinat dificultati in meciurile disputate pe acest sezon de-a lungul ultimelor campionate: doua remize si o victorie la limita pentru formatia torineza este bilantul ultimelor trei meciuri directe jucate pe Dino Manuzzi contra Cesenei.

Massimiliano Allegri nu se va putea baza pe Carlos Tevez, golgheterul argentinian al lui Juventus fiind suspendat, insa il va avea la dispozitie pe Stephan Lichtsteiner, absent in etapa precedenta. Martin Caceres si Alessandro Matri s-au antrenat separat in ultimele zile si nu sunt apti de joc, in timp ce vestea buna vine din partea lui Andrea Barzagli: experimentatul fundas italian a evoluat in cursul saptamanii intr-un meci de verificare la echipa Primavera, prima aparitie pe gazon dupa 233 de zile si un semn incurajator in vederea recuperarii complete.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Caragea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/782548418498328/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *