Event, Champions League: Real Madrid – Juventus

Real Madrid - Juventus

La 12 ani distanta de ultima semifinala de Champions League, Juventus se pregateste de o noua seara de gala la nivel european, prin returul cu Real Madrid de pe stadionul Santiago Bernabeu (miercuri, ora 21:45).

Entuziasmul si increderea sunt la cote ridicate si nu doar datorita rezultatului din tur (2-1), acelasi cu care jucatorii lui Massimiliano Allegri s-au impus in primul meci cu Borussia Dortmund, ci mai ales datorita modului in care torinezii au invins campioana Europei: Juventus s-a dovedit o echipa matura, inteligenta, mobila si disciplinata, capabila sa blocheze forta ofensiva a trupei lui Carlo Ancelotti si sa loveasca decisiv pe contraatac. Rezultatul nu garanteaza nimic si cu putin mai multa atentie sau inspiratie ar fi putut fi mai consistent, insa un lucru este cert. Juventus a redevenit o forta europeana, a crescut constant de-a lungul parcursului din acest sezon si a demonstrat ca poate lupta de la egal la egal cu oricine.

La Madrid bianconeri nu vor avea cu siguranta o seara usoara, insa la jumatatea drumului si dupa o saptamana de emotii si asteptare Juventus pastreaza inca o data speranta fotbalului italian in fata unor fotbalisti de sute de milioane. Fara complexe de inferioritate si cu un Paul Pogba in plus, Max Allegri va incerca sa completeze opera si sa isi castige un loc in istoria clubului bianconero.

Miercuri seara ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie), pentru a ne incuraja si sustine favoritii, in speranta de a trai o noua seara de neuitat precum la mansa retur a semifinalei din 14 mai 2003, cand Juventus s-a impus cu 3-1 in fata lui Real Madrid.

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/104721236528673/

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *