Paulo Dybala va imbraca tricoul bianconero!

Dybala

Conform mass-mediei din peninsula, Paulo Dybala va imbraca tricoul bianconero din sezonul urmator.  Atacantul lui Palermo a fost insistent ofertat atat din Italia cat si din afara, dar suma ceruta de Maurizio Zamparini, presedintele clubului sicilian, a fost una prohibitiva. Atat Inter cat si Milan au fost in discutii pentru achizitionarea talentatului argentinian, dar Juventus a oferit o suma apropiata de solicitarea initiala si un proiect mult mai atractiv pentru jucator. Se vorbeste de 32 milioane de Euro si 4 milioane bonusuri de performanta. O suma colosala daca ne gandim la faptul ca jucatorul este doar o promisiune si se afla in ultimul an de contract. Motivul pentru care Marotta si Paratic au decis sa isi asume acest risc este legat nu doar de aptitudinile tehnice deosebite ale tanarului Dybala, cat mai ales de varsta sa frageda si conditiile salariale. Un atacant consacrat ce ar putea ajuta clubul sa faca saltul de calitate, percepe sume imense anule (excluzand suma de transfer) si taxele in Italia sunt necrutatoare. In acest context financiar poate fi inteleasa strategia clubului si alegerea lui Dybala ca obiectiv ideal. Un contract pe 4 sau 5 ani nu ar reprezenta un efort deosebit pentru Juventus in conditiile in care argentinianul nu castiga mai mult de 500.000 Euro anual la Palermo.

Din ultimele surse  nu ar lipsi decat semnatura lui Dybala ca totul sa devina oficial. Acest detaliu este doar o formalitate avand in vedere ca argentinianul si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a evolua la Juventus si a performa la cel mai inalt nivel in Serie A si Champions League. Zvonurile dau ca rezolvat nu numai acest transfer, ci si pe cel al brazilianului Allan de la Udinese. Pretul pentru mijlocas este cel prestabilit de Pozzo, 15 milioane de Euro. Ramane de vazut daca si aceasta pista se dovedeste a fi reala.

NAPLES, ITALY - JANUARY 22 : Marques Loureiro Allan of Udinese in action during the TIM CUP match between SSC Napoli and Udinese Calcio at the San Paolo Stadium on January 22, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)
NAPLES, ITALY – JANUARY 22 : Marques Loureiro Allan of Udinese in action during the TIM CUP match between SSC Napoli and Udinese Calcio at the San Paolo Stadium on January 22, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 gânduri despre “Paulo Dybala va imbraca tricoul bianconero!”