Event, Cupa Italiei: Fiorentina – Juventus

Fiorentina - Juventus

O luna decisiva pentru intreg sezonul lui Juventus a inceput prin victoria obtinuta pe teren propriu cu Empoli, care face ca jucatorii lui Massimiliano Allegri sa ajunga cu un pas mai aproape de titlul cu numarul 33. Urmeaza alte sase meciuri intr-un interval de 21 de zile ce vor stabili parcursul pe celelalte doua planuri, Cupa Italiei si mai ales Champions League.

Pana la confruntarile mult asteptate cu Monaco, Juventus o misiune foarte dificila in tentativa de a obtine calificarea in finala Cupei Italiei. Pe stadionul Artemio Franchi bianconeri vor incerca sa intoarca rezultatul din tur (1-2), intr-un meci care va avea loc marti, de la ora 21:45. Fiorentina este una dintre cele mai in forma echipe din Italia, iar formatia antrenata de Vincenzo Montella a descoperit in Mohamed Salah un adevarat lider si om decisiv, dupa cum s-a intamplat si la partida din tur, cand torinezii au intampinat numeroase dificultati in a-l bloca pe rapidul jucator egiptean.

Dincolo de absentele importante de la mijlocul terenului (Andrea Pirlo si Paul Pogba nu vor putea evolua in meciul de la Firenze), Juventus are datoria de a lupta pana la final pentru un trofeu care poate reprezinta cel mai putin important obiectiv al sezonului, dar un trofeu absent de mult prea multa vreme din palmaresul clubului bianconero.

In ciuda circumstantelor nefericite care au afectat locul nostru obisnuit de vizionare a meciurilor, ne intalnim in continuare la barul Sport Spirit de pe strada Caragea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/796536437061944/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *