Event, Cupa Italiei: Juventus – Fiorentina

Juventus - Fiorentina

Dupa pasul decisiv facut de Juventus in campionat prin remiza de la Roma, formatia bianconero se concentreaza acum pe parcursul catre al treilea obiectiv al sezonului, Cupa Italiei, un trofeu care lipseste de mult prea multa vreme din palmaresului clubului.

Faza semifinalelor propune un duel interesant cu Fiorentina, programat in dubla mansa. Meciul tur se va disputa la Torino (joi, ora 21:45) si are loc intr-un moment de forma bun pentru echipa din Firenze, care recent a eliminat pe Tottenham din Europa League si s-a impus in campionat pe terenul lui Inter. Accidentarile si mai ales numarul mare de meciuri din aceasta perioada il vor determina pe Massimiliano Allegri sa efectueze unele modificari in formatia de start, iar meciul din Cupa ar putea reprezenta ocazia ideala pentru a-l revedea pe teren pe Andrea Barzagli, cel mai bun fundas din Serie A in precedentele doua stagiuni, dar care nu a putut evolua niciun minut in acest sezon din cauza accidentarii suferite in vara. Paolo De Ceglie si Alessandro Matri pot de asemenea sa bifeze primele lor aparitii de la revenirea in tricoul bianconero, in timp ce debutul lui Stefano Sturaro este incert din cauza unei probleme la genunchi.

Odata cu eliminarea din Cupa Italiei a celor de la AS Roma, Juventus ramane singura echipa cu sansa de a atinge cota celor 10 trofee castigate in aceasta competitie, sinonim cu o steluta de argint care se lasa asteptata de doua decenii.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/755654974532638

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *