Event, etapa a-24-a: Juventus – Atalanta

 Juventus - Atalanta

Juventus deschide etapa a-24-a din Serie A prin meciul de pe teren propriu cu Atalanta, programat vineri seara (ora 21:45) pentru ca formatia bianconero sa poata pregati cat mai bine mansa tur a duelului cu Borussia Dortmund din optimile UEFA Champions League.

Dupa o noua oportunitate irosita de a inchide conturile in lupta pentru titlu, prin remiza inregistrata etapa precedenta la Cesena, echipa lui Massimiliano Allegri intra de acum in perioada decisiva a stagiunii si va disputa pe teren propriu patru dintre urmatoarele cinci partide oficiale, printre care mansele tur cu Dortmund si Fiorentina (Cupa Italiei), despartite de o deplasare la Roma in campionat.

In aceste conditii confruntarea cu Atalanta devine foarte importanta si nu mai lasa loc de pas gresiti, pentru ca Juventus sa se poata prezenta la duelul direct de pe Olimpico avand cel putin actualul avantaj de sapte puncte. Totusi, in vederea meciului cu Dortmund, Allegri pare intentionat sa menajeze unii dintre titularii obisnuiti, printre care Andrea Pirlo si Paul Pogba, cel din urma fiind la un singur cartonas galben de suspendare, ceea ce ar insemna absenta la partida cu AS Roma. Carlos Tevez va reveni dupa ce si-a ispasit suspendarea in etapa precedenta, in timp ce Martin Caceres, Alessandro Matri si Andrea Barzagli s-au antrenat alaturi de grupul principal de-a lungul saptamanii si ar putea reprezenta alternative importante pentru confruntarea cu Atalanta.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/820688341329976

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *