Event, etapa a-7-a: Juventus – Bologna

Juventus - Bologna

Pauza prilejuita de meciurile echipelor nationale ar putea veni intr-un moment oportun pentru Juventus, care astfel poate recupera jucatori importanti precum Claudio Marchisio sau Mario Mandzukic in vederea derby-ului cu Inter. Insa pana atunci torinezii trebuie sa isi indrepte toata atentia doar catre partida de campionat cu Bologna (duminica, de la ora 19:00), cand jucatorii lui Massimiliano Allegri vor incerca sa obtina prima victorie pe teren propriu din acest sezon de Serie A.

Un succes care este absolut necesar pentru a incepe drumul de recuperare in clasament, dar mai ales pentru a evidenta o constanta in joc si rezultate ce a lipsit in prima parte a stagiunii. Victoria contra celor de la Sevilla, obtinuta la mijlocul saptamanii in grupa D din UEFA Champions League va facilita misiunea in ceea ce priveste calificarea in fazele eliminatorii, insa acum torinezii vor trebui sa arate acelasi joc bun si in campionat, iar Bologna reprezinta un adversar de tratat cu maxima seriozitate si concentrare dupa episoadele negative din duelurile cu Udinese, Chievo si Frosinone. Mai multa luciditate si inspiratie in fata portii este necesara in jocul echipei lui Massimiliano Allegri, dupa ce inclusiv in confruntarea castigata cu formatia spaniola Juventus a avut nevoie de 24 de suturi pentru a marca doua goluri.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie) din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/1718957928326414/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *